Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Farmec, în pavilionul României de la Cosmoprof Worldwide

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca participă ca expozant la târgul de la Bologna, un eveniment de referință pentru industria internațională a frumuseții.
Târgul de la Bolgna este un prilej de interacțiune între producători și profesioniști din industria frumuseții | Foto: Farmec

Producătorul de cosmetice din Cluj-Napoca participă ca expozant la târgul de la Bologna, un eveniment de referință pentru industria internațională a frumuseții.

Expoziția internațională Cosmoprof Worldwide se derulează în orașul italian, în perioada 21-24 martie, aflându-se la ediția 55. Producătorul clujean face parte din pavilionul dedicat României, fiind prezent cu gamele din portofoliul Farmec.

Expoziția reunește 250.000 de vizitatori, fiind un prilej de interacțiune între profesioniști din industria frumuseții și producători importanți din întreaga lume. Ediția de anul acesta reunește 3.000 de companii de la nivel mondial.

Farmec a inaugurat recent, în complexul comercial Vivo din localitatea clujeană Florești, cel mai nou magazin al său sub brandul Gerovital. Până în decembrie 2024 va mai da în funcțiune alte trei unități, potrivit conducerii Farmec.

Rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde unități localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, dar și 17 magazine Gerovital. Celor 28 de magazine de brand li se adaugă alte două de franciză, în Baia Mare și Pitești.

Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în 30 de țări. Societatea specializată în fabricarea parfumurilor și produselor cosmetice era controlată de Mircea Turdean, Ovidiu Turdean și Lucian Pintea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Această inițiativă va fi apoi extinsă în toate filialele Leoni și va deveni parte integrantă din programul de dezvoltare a fiecărui nou manager din grup.

Leoni demarează o “școală de manageri” în România

Articolul următor
73 de lideri, reprezentând 20 de sectoare industriale, au semnat Declarația de la Anvers pentru un Acord Industrial European în fața președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și a premierului belgian, Alexander De Croo.

Industriașul Ștefan Vuza a semnat Declarația de la Anvers

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share