Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În Harghita s-au plantat 150 de „𝐶𝑜𝑝𝑎𝑐𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆”

Consiliul Județean Harghita, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Petőfi Sándor” din Cristuru Secuiesc, Parohia Unitariană Avrămești, Parohia Reformată Cechești, Parohia Unitariană Goagiu, Parohia Unitariană Cechești, Asociația Pompierilor Voluntari Villám-Fulger, Asociația Sportivă Avrămești, Asociația Tradițiilor Avrămești, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Ruarală a Consiliului Județean Harghita, a participat marți, 26 martie, la acțiunea de plantare a 150 de puieți de pomi fructiferi de-a lungul drumului județean DJ136, între Cristuru Secuiesc și Goagiu.
Acțiunea a fost posibilă și datorită bunei colaborări cu Inspectoratul Județean de Poliție Harghita, pomii fructiferi fiind plantați cu avizul instituției în vederea asigurării condițiilor de siguranță în trafic.

„Când plantăm un copac, sădim în noi și în comunitate o speranță”

„A fost o activitate în echipă, în acest eveniment fiind implicate școli, composesorate, asociații sportive, pompierii voluntari, reprezentanți ai parohiilor. Le mulțumesc tuturor celor implicați în reușita acestei campanii. Este foarte important să sădim în copii dragostea pentru natură și cu siguranță fiecare copil a plecat de la acțiune cu o lecție învățată, și de ce nu, poate va planta chiar la el acasă și va contribui astfel la realizarea dezideratului nostru de județ Harghita verde. Fiecare dintre noi poate contribui prin implicare. Când plantăm un copac, sădim în noi și în comunitate, o speranță. Astfel, suntem un bun exemplu în comunitate” a apreciat Borboly Csaba, președintele Consiliului Judeţean Harghita.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Liviu Fenoghen, Alexandru Paunescu, Alina Radu (Foto: CSALB)

CSALB: Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani

Articolul următor
18 echipe de tineri viitori antreprenori se alătură programului Innovation Labs 2024, după ce au trecut de Hackathonul desfășurat în 23-24 martie la Cluj-Napoca.

Care sunt echipele clujene calificate la Innovation Labs 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share