Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trofeul Electricianului va avea finala pe DEER la Oradea

DEER Cluj a dat startul celei mai așteptate competiții din industria energetică, Trofeul Electricianului, ediţia 2024, etapa pe sucursale, care se desfăşoară zilele acestea în toate cele 18 judeţe din arealul companiei.

Competiția organizată de Distribuţie Energie Electrică Romania (DEER) se derulează în 18 județe.

DEER Cluj a dat startul celei mai așteptate competiții din industria energetică, Trofeul Electricianului, ediţia 2024, etapa pe sucursale, care se desfăşoară zilele acestea în toate cele 18 judeţe din arealul companiei.

“Colegii noştri electricieni, aflaţi în competiţie, vor susţine probe practice şi teoretice. Cei cu cele mai bune rezultate vor trece în etapa următoare, faza pe companie, care va avea loc în perioada 28-30 mai, la Oradea”, potrivit DEER.

Parte a grupului Electrica, DEER este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). DEER Cluj oferă servicii pentru pentru 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție de 200.000 km.

Trofeul Electricianului este cea mai complexă competiție profesională în domeniul energetic din România, ce precede Ziua Energeticianului, sărbătorită în 20 iulie, de Sfântul Ilie, protectorul acestor profesioniști.

Istoria acestei competiții începe în anul 1977, la Iași, unde a avut loc prima ediție. De atunci, competiția a fost organizată în fiecare an, până în pandemie. Generații întregi de specialiști s-au confruntat în probele teoretice, practice sau cu public, demonstrându-și profesionalismul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O asociere condusă de Leko Construct va realiza Parcul Industrial Marghita

Articolul următor
Am finalizat unul dintre cele mai importante proiecte green în care ne-am implicat: amenajarea și revitalizarea malurilor Someșului din Cluj - “Rethinking Someș”.

Simacek a terminat revitalizarea malurilor Someșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share