Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valorificarea turismului din zona Bihorului prin investiții strategice

Eveniment dedicat mediului de afaceri din zona Bihorului despre atragerea investițiilor pentru dezvoltarea turismului.

 

Unlocking Investment Potential through Tourism Dynamics” este un eveniment dedicat mediului de afaceri din zona Bihorului, organizat de British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), care va avea loc joi – 16 Mai 2024 – la Hotel Continental Forum Oradea.

Evenimentul este conceput pentru a susține potențialul vast și oportunitățile zonei prin valorificarea turismului pentru investiții strategice. Această conferință va servi ca un catalizator pentru colaborare, aducând împreună organizații cheie din sectoarele turismului și investițiilor pentru a explora sinergiile, a stimula parteneriatele și a naviga în peisajul economic.

Speakeri

În cadrul conferinței de tip panel moderat de Alexandru Debrezeni – Membru ANEVAR, participanții vor descoperi noi perspective din partea vorbitorilor: Ionuț Nache – Fondator – INAQ Consulting, Alexandru Chira – Director General – Visit Oradea, Mihai Jurcă – Manager de oraș – Municipiul Oradea, Ioana Rus – Director Executiv – Prime Dash și Loredana Stanciu  Business Development Manager – Christian Tour.

“În contextul unei economii în schimbare și a unei industrii turistice în plină evoluție, ne dorim să explorăm modul în care turismul poate deveni un motor de creștere economică și de stimulare a investițiilor. Locația geografică nu este neapărat un factor determinant în succesul unei afaceri, însă există zone din România cu un potențial vast care pot susține investiții strategice. Transformările la nivel local și  internațional reprezintă un moment oportun pentru explorarea de noi piețe prin prisma reglementărilor și inițiativelor guvernamentale care influențează investițiile în planul turismului. Cu ocazia acestui eveniment, BRCC își încurajează membrii și partenerii să participe activ, facilitând astfel un dialog constant între sectorul privat și cel public. Ne bucurăm să organizăm acest eveniment care va pune accentul pe potențialul investițional al turismului și pe modalitățile de a-l valorifica în beneficiul dezvoltării economice durabile a României”, a precizat Mădălina Ciinaru, Head of BRCC Bucharest Office.

Ionuț Nache – fondator – INAQ Consulting susține faptul că “Noua linie de business INAQ Consulting – INAQ Healthcare Travel este orientată pe dezvoltarea turismului de sănătate în România prin 3 parteneriate strategice cu: German Medical Wellness Association, Temos International Healthcare Accreditation si EuropeSpa Med & Wellness. În acest sens, vom pune accentul pe următoarele direcții de dezvoltare ale turismului de sănătate: Domeniul de reabilitare, Domeniul antiaging, Domeniul Spa: Day Spa, Hotel Spa, Wellness Spa, Wellness Med Spa, Medical Spa, Domeniul chirurgie estetică, Domeniul servicii medicale: clinci medicale, spitale private. Suntem interesați să dezvoltam noi proiecte cu investitori din Germania şi din țările din Europa de Vest pentru domeniul turistic: Day Spa. Hotel Spa, Wellness Spa, Wellness Med Spa, Medical Spa. Suntem interesați să dezvoltăm colaborarea cu Spa Arhitects, Consultanți Spa, Furnizori Spa. Prin parteneriatele cu firmele din Germania vom gestiona relațiile cu companiile germane de asigurări, clienții/oaspeții germani. Suntem deschisi pentru a dezvolta relațiile noastre in Romania cu: statiuni turistice, locații turistice, proprietari de hoteluri, spa-uri, proprietari de unitati medicale private din România, clinici private de recuperare, spitale.”

„Obiectivul Christian Tour este să conectăm Europa, prin compania proprie aeriană AnimaWings, cursele de linie Oradea-București și mai departe cu aeroporturile din Europa, la pachetele de vacanță din zonele termale ale României și în mod special din stațiunea balneoclimaterică Băile Felix”, afirmă Loredana Stanciu – Business Development Manager – Christian Tour.

Parteneri

Alături de cele două organizații sunt, în calitate de parteneri: Gold Partner – Christian Tour, Silver Partner – INAQ Consulting, Sustaining Partner – Camera de Comert si Industrie Bihor, Romanian, Diversity Chamber of Commerce, Canadian Business Exchange Association, RISE Institute, Strategic Partner – Nomade Communication, Media Partners – Nine O’Clock, Pion Media, Transilvania Business, Repatriot

British Romanian Chamber of Commerce o cameră de comerț cu prezență în Londra și București, este cea mai importantă organizație condusă de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România din 1998. Camera de comerț se implică activ în crearea şi susţinerea unui mediu de afaceri dinamic, în care liberul schimb și investițiile sprijină companiile în procesul de dezvoltare.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor

Articolul următor

Brașov-Dezbatere pentru reducerea abandonului școlar „Pactului pentru Tineri”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share