Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Protestul carburanților. Șoferii au blocat o benzinărie din Cluj

Mai mulți șoferi din Cluj au decis să alimenteze autovehiculele în cantități mici pentru a protesta față de prețurile în creștere la combustibil.

Mai mulți șoferi din Cluj au decis să alimenteze autovehiculele în cantități mici pentru a protesta față de prețurile în creștere la combustibil.

Clujenii au început protestele împotriva prețului ridicat la benzină și motorină. Stația de combustibil OMV din cartierul Mărăști a fost blocată de șoferii nemulțumiți, conform Cluj Capitala. Șoferii alimentează de sume foarte mici pentru a bloca activitatea benzinăriei.

Chiar dacă benzinăriile nu au mai acceptat plata cu mărunțiș, șoferii au achitat cu cardul, dar sub 1 leu.  „Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul. Banca le va lua comision la fiecare plată făcută”, a transmis un conducător auto. Mai mulți șoferi din Târgu Jiu, Botoșani, Ploiești au blocat benzinăriile în semn de protest față de prețurile tot mai mari la benzină și la motorină.

La Târgu Jiu, șoferii au alimentat cu sume între 50 de bani și 1 leu, apoi s-au așezat iarăși la coadă, îngreunând activitatea unei benzinării. „Am băgat de 46 de bani, câțiva mililitri de benzină. Mă mai pun o dată la coadă. O să mai facem așa până mai scad prețurile. Nu e posibil așa ceva. Prețurile sunt tot mai mari și ne-am săturat” a spus un tânăr.

Modalități inedite au fost găsite de către șoferii din Târgu Jiu. „Eu am băgat de 2 lei. E a patra oară când m-am pus la coadă” a spus un alt șofer. Un tânăr a venit să alimenteze cu două pușculițe pline cu monede. „Am avut două pușculițe pline. Am avut 150 de lei.

Am stat o jumătate de oră să îi numărăm. Mi-au spus doamnele de aici că nu mă mai primesc data viitoare” a spus acesta. Șoferii și-au spălat și parbrizele pentru a trage de timp la benzinăria unde un litru de benzină costa 8,69 lei, iar motorina, 9,24 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Produse din Covasna într-un magazin virtual pentru promovarea bioeconomiei în Europa!

Articolul următor

CTPark Bucharest North se conturează ca un nou pol logistic pentru e-commerce

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share