Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz impune vaccinarea obligatorie anti-Covid pentru echipaj

Compania low-cost care operează pe mai multe aeroporturi din Transilvania a anunțat anunță că vaccinările Covid-19 – sau testarea antigen/PCR periodică vor fi obligatorii pentru echipaj de la 1 decembrie.

“Wizz este o companie aeriană responsabilă la nivel social și implementează această regulă ca parte a angajamentului său de a proteja sănătatea și siguranța pasagerilor și echipajului său, precum și de a sprijini operațiunile fluide și continue ale zborurilor sale pe termen lung”, a justificat operatorul aerian.

Acesta va introduce vaccinările COVID-19 pentru toți membrii echipajului și însoțitorii săi de zbor – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – “în contextul cercetărilor care le demonstrează eficiența ca fiind cea mai bună modalitate disponibilă de protejare împotriva Covid-19”.

Pe măsură ce pandemia continuă, Wizz Air se află printre primele companii aeriene din Europa care își îmbunătățesc măsurile prin această regulă, care va fi implementată cu ajutorul autorităților locale și instituțiilor de sănătate din bazele Wizz Air.

“Pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerințelor naționale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai critică. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens”, a spus Jozsef Varadi, CEO al Wizz.

Wizz este principalul operator aerian de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Pe aerogara clujeană mai operează zboruri de linie companiile Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Lot, Hisky, Ryanair.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Mondială finanțează 9 echipe de cercetare din Cluj

Articolul următor

Bihorenii se pot califica gratuit ca ghizi turistici, salvamari și paznici de vânătoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share