Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Vastint România a închiriat 1.700 m² de spații de birouri către Zitec, în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București

Lider pe piața IT de top din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții personalizate de afaceri, servicii și produse personalizate, precum și servicii de marketing digital. Compania românească a livrat peste 350 de proiecte în 15 țări, pe 3 continente. Zitec este una dintre puținele companii românești certificate de Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, partener tehnologic Amazon AWS și Google Cloud. Compania are, de asemenea, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (Compania PHP) din România.

Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator al Zitec, notează: “Pentru Zitec, spațiul de lucru este foarte important. Ne petrecem mult timp aici, de aceea este vital ca spațiul să fie relaxant și creativ în același timp. Design-ul sălilor de întâlnire și al celor de relaxare va include elemente care vor cultiva spiritul de aventură și imaginația echipei și vor încuraja explorarea unor noi orizonturi. Ne place să inovăm și acest lucru va fi văzut și în conceptul acestui proiect.”

Noua locație Zitec din cadrul Timpuri Noi Square va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital. În plus față de spațiul de birouri, conceptul sediului va include săli de întâlnire tematice și zone comune de jocuri unde colegii se pot relaxa cu ping-pong, foosball, pinball sau jocuri pe consolă.

Antoniu Panait, Director General Vastint România, notează: “Cu mare bucurie întâmpinăm un nou vecin în cadrul Timpuri Noi Square. Primele două clădiri vor fi în curând închiriate integral. Echipa Zitec este lider în segmentul lor și apreciem că au decis să ni se alăture în Timpuri Noi Square. Ne împărtășesc viziunea și entuziasmul cu privire la proiect și locația sa. Am ales să construim un proiect inovator, care va atinge o suprafață totală de 100.000 m², pentru a oferi posibilitatea de dezvoltare. Viitorul aparține acelor companii care aleg mediul potrivit pentru majoritatea angajaților lor. Competiția pentru cei mai buni angajați a început, iar locația potrivită, aproape de cartierele rezidențiale și facilități diverse reprezintă o necesitate. Realitatea este că trăim într-un oraș mare, cu peste 2 milioane de locuitori și ne bucurăm de șansa de a trăi și de a lucra în oaza nou creată. „

Timpuri Noi Square este cel mai mare proiect mixt din România de astăzi. Construcția primelor două clădiri de birouri a fost finalizată în 2017, însumând 32.600 m² dintr-un total planificat de până la 100.000 m² de spații de birouri și spații comerciale moderne de clasa A, precum și o suprafață rezidențială de 50.000 m². Lucrările de construcție pentru următoarea clădire de birouri (20.100 m²) au început în 2017.

În plus, proiectul oferă o piață dinamică și primitoare, cu restaurante, terase, cafenele, snack-baruri și facilități de vânzare cu amănuntul pentru relaxare și distracție.

În Martie 2018 primele două clădiri ale Timpuri Noi Square au primit certificarea LEED Platinum.

Vastint Romania și-a început activitatea pe piața locală din anul 2008 și este parte din Vastint Group, o organizație internațională în domeniul imobiliar cu peste 25 de ani de experiență. Baza operațiunilor noastre constă în managementul unui portofoliu de proprietăți și dezvoltare imobiliară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Liderii din industria mobilei - Aramis Invest, Taparo și Ecolor - au ales soluțiile NTT DATA Romania

Articolul următor

Consiliul Investitorilor Străini: România trebuie să îi convingă pe investitori

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share