București Real Estate Ultimele stiri

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Vastint România a închiriat 1.700 m² de spații de birouri către Zitec, în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București

Lider pe piața IT de top din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții personalizate de afaceri, servicii și produse personalizate, precum și servicii de marketing digital. Compania românească a livrat peste 350 de proiecte în 15 țări, pe 3 continente. Zitec este una dintre puținele companii românești certificate de Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, partener tehnologic Amazon AWS și Google Cloud. Compania are, de asemenea, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (Compania PHP) din România.

Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator al Zitec, notează: “Pentru Zitec, spațiul de lucru este foarte important. Ne petrecem mult timp aici, de aceea este vital ca spațiul să fie relaxant și creativ în același timp. Design-ul sălilor de întâlnire și al celor de relaxare va include elemente care vor cultiva spiritul de aventură și imaginația echipei și vor încuraja explorarea unor noi orizonturi. Ne place să inovăm și acest lucru va fi văzut și în conceptul acestui proiect.”

Noua locație Zitec din cadrul Timpuri Noi Square va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital. În plus față de spațiul de birouri, conceptul sediului va include săli de întâlnire tematice și zone comune de jocuri unde colegii se pot relaxa cu ping-pong, foosball, pinball sau jocuri pe consolă.

Antoniu Panait, Director General Vastint România, notează: “Cu mare bucurie întâmpinăm un nou vecin în cadrul Timpuri Noi Square. Primele două clădiri vor fi în curând închiriate integral. Echipa Zitec este lider în segmentul lor și apreciem că au decis să ni se alăture în Timpuri Noi Square. Ne împărtășesc viziunea și entuziasmul cu privire la proiect și locația sa. Am ales să construim un proiect inovator, care va atinge o suprafață totală de 100.000 m², pentru a oferi posibilitatea de dezvoltare. Viitorul aparține acelor companii care aleg mediul potrivit pentru majoritatea angajaților lor. Competiția pentru cei mai buni angajați a început, iar locația potrivită, aproape de cartierele rezidențiale și facilități diverse reprezintă o necesitate. Realitatea este că trăim într-un oraș mare, cu peste 2 milioane de locuitori și ne bucurăm de șansa de a trăi și de a lucra în oaza nou creată. „

Timpuri Noi Square este cel mai mare proiect mixt din România de astăzi. Construcția primelor două clădiri de birouri a fost finalizată în 2017, însumând 32.600 m² dintr-un total planificat de până la 100.000 m² de spații de birouri și spații comerciale moderne de clasa A, precum și o suprafață rezidențială de 50.000 m². Lucrările de construcție pentru următoarea clădire de birouri (20.100 m²) au început în 2017.

În plus, proiectul oferă o piață dinamică și primitoare, cu restaurante, terase, cafenele, snack-baruri și facilități de vânzare cu amănuntul pentru relaxare și distracție.

În Martie 2018 primele două clădiri ale Timpuri Noi Square au primit certificarea LEED Platinum.

Vastint Romania și-a început activitatea pe piața locală din anul 2008 și este parte din Vastint Group, o organizație internațională în domeniul imobiliar cu peste 25 de ani de experiență. Baza operațiunilor noastre constă în managementul unui portofoliu de proprietăți și dezvoltare imobiliară.

Related posts

Floreștiul și-a primenit căile de acces către Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

Transgaz demarează lucrările la stațiile de comprimare gaze naturale din cadrul BRUA

Stefana Muresan

Producătorii de medicamente, despre stocurile necesare luptei împotriva COVID-19: Capacitatea poate fi suplimentată cu 10% la cererea autorităților

Papuc Irina

Transformarea digitală: direcția principală spre o societate mai inteligentă la Sibiu Innovation Days 2020

Nicolae Pop

Electrica – plan record de investiţii, în valoare de 900 milioane de lei

Stefana Muresan

Constructorii de la ASA extind un parc logistic în Gilău

Nora Dumitrescu

Constructorul ASA Cons ridică un magazin Dedeman la Călărași

Nora Dumitrescu

Hidroelectrica a achiziționat Parcul Eolian Crucea și STEAG Energie România SRL

Traian Dan

92 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara în ultimii 11 ani

Stefana Muresan

CE a publicat Regulamentul ce include propunerile României de flexibilizare a fondurilor europene

Traian Dan

Clujul, centru de producție pentru medicamente anti-Covid

Nora Dumitrescu

Piața agroalimentară din Aiud va fi modernizată printr-o investiție de 750.000 de lei

Ion Surdu

Florin Jianu, reales preşedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători

Traian Dan

Constructorul Athos Com a extins drumurile forestiere de pe Meseș

Nora Dumitrescu

Finanțări de aproape 421 de milioane de euro pentru tinerii fermieri

redactia

KazMunayGas şi Ministerul Energiei au înfiinţat Fondul de Investiţii în Energie kazah-român, cu investiţii estimate la un miliard de dolari

redactia

Ioan Alin Nistor, decanul Facultății de Business din Cluj-Napoca: “Orientarea studenților spre afaceri este o profesiune de viitor”

Stefana Muresan

Top manufacturers, logistics, related industries celebrate industry success in Warsaw

Ligia Voro

Un castel celebru din Mureş transformat de Biserică în hotel

redactia

Cluj-Napoca: Metrou și tren metropolitan – licitație pentru studii de prefezabilitate/fezabiltate

Stefana Muresan

Încasări record pentru hoteluri și restaurante de 1 Decembrie la Alba Iulia

redactia

WhatsApp Business – aplicație dedicată companiilor

Stefana Muresan

Ministrul Tansporturilor: Sunt deschise 13 şantiere, însumând 169 de kilometri de autostradă

Stefana Muresan

Proiect susținut din fonduri europene: Brașovenii de la Medo investesc 1,3 milioane de euro într-un centru de sănătate

redactia

Leave a Comment