Transilvania Business
Cluj Infrastructura

Cluj: Traseul Centurii Metropolitane, transmis Guvernului pentru avizare

Varianta de traseu pentru Centura Metropolitană a fost înaintată la Ministerul Transporturilor, urmând ca avizul să fie eliberat până la finalul lunii mai. 

Dacă ministerul nu va elibera avizul până la data stabilită, proiectul va fi derulat în continuare, în baza aprobării tacite a Guvernului.

“Am înaintat oficial la Ministerul Transporturilor varianta de traseu cu rugămintea de a fi avizată cât mai repede, am recomandat sfârșitul lunii mai. Dacă nu va fi discutată, conform protocolului, noi vom merge mai departe cu realizarea celorlaltor documentații, astfel încât anul viitor să se poată organiza licitația. Documentația a fost făcută de specialiști, cu tot traseul, ieșirile, intrările în Cluj-Napoca, ea se află pe masă la minister, prin compania de specialitate, CNAIR, urmând ca până pe 27 mai să avem o avizare. Dacă nu, vom merge pe procedura aprobării tacite și vom continua studiile cu avizul de mediu și cu celelalte documentații pentru pregătirea licitației”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la Ziua Live, citat de Ziua de Cluj.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Tarom suplimentează frecvenţa pe ruta Bucureşti – Baia Mare

Stefana Muresan

ARL Cluj a finalizat varianta de ocolire a municipiului Carei. Investiție totală de peste 70 mil. lei

redactia

Evoluția kilometrilor de autostradă deschiși circulației în ultimii zece ani. Creștere cu peste 200%

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More