Transilvania Business
Cluj Infrastructura

Cluj: Traseul Centurii Metropolitane, transmis Guvernului pentru avizare

Varianta de traseu pentru Centura Metropolitană a fost înaintată la Ministerul Transporturilor, urmând ca avizul să fie eliberat până la finalul lunii mai. 

Dacă ministerul nu va elibera avizul până la data stabilită, proiectul va fi derulat în continuare, în baza aprobării tacite a Guvernului.

“Am înaintat oficial la Ministerul Transporturilor varianta de traseu cu rugămintea de a fi avizată cât mai repede, am recomandat sfârșitul lunii mai. Dacă nu va fi discutată, conform protocolului, noi vom merge mai departe cu realizarea celorlaltor documentații, astfel încât anul viitor să se poată organiza licitația. Documentația a fost făcută de specialiști, cu tot traseul, ieșirile, intrările în Cluj-Napoca, ea se află pe masă la minister, prin compania de specialitate, CNAIR, urmând ca până pe 27 mai să avem o avizare. Dacă nu, vom merge pe procedura aprobării tacite și vom continua studiile cu avizul de mediu și cu celelalte documentații pentru pregătirea licitației”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la Ziua Live, citat de Ziua de Cluj.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Un eveniment de tradiție în Cluj-Napoca, o gală a excelenței și a valorilor: Premiile Media de Excelență – ediția cu numărul XV!

redactia

Podul peste Someș finalizat de Tirrena Scavi just-in-time

redactia

Tronsonul Aiud – Decea al Autostrăzii Sebeș-Turda ar putea fi finalizat în toamnă

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More