Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Traseul Centurii Metropolitane, transmis Guvernului pentru avizare

Varianta de traseu pentru Centura Metropolitană a fost înaintată la Ministerul Transporturilor, urmând ca avizul să fie eliberat până la finalul lunii mai. 

Dacă ministerul nu va elibera avizul până la data stabilită, proiectul va fi derulat în continuare, în baza aprobării tacite a Guvernului.

“Am înaintat oficial la Ministerul Transporturilor varianta de traseu cu rugămintea de a fi avizată cât mai repede, am recomandat sfârșitul lunii mai. Dacă nu va fi discutată, conform protocolului, noi vom merge mai departe cu realizarea celorlaltor documentații, astfel încât anul viitor să se poată organiza licitația. Documentația a fost făcută de specialiști, cu tot traseul, ieșirile, intrările în Cluj-Napoca, ea se află pe masă la minister, prin compania de specialitate, CNAIR, urmând ca până pe 27 mai să avem o avizare. Dacă nu, vom merge pe procedura aprobării tacite și vom continua studiile cu avizul de mediu și cu celelalte documentații pentru pregătirea licitației”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la Ziua Live, citat de Ziua de Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiu – adding flavour to Europe

Articolul următor

”Orașul durabil 2019” - Un eveniment în cadrul Sezonului România – Franța

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share