Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA Cons și-a modernizat fabrica de prefabricate din Turda

Compania turdeană ASA Cons a investit 1 milion de euro în retehnologizarea fabricii de produse prefabricate din localitate. Compania are 190 de angajaţi direcţi şi 80 de în firmele subcontractoare.

Producătorul de prefabricate a alocat fonduri pentru retehnologizare şi modernizare (poduri rulante, extindere hale de producţie, echipamente mobile), dar şi în sisteme pen­tru siguranţa angajaţilor (sisteme de protecţie şi prevenţie, exhaustare noxe, cărucioare de transport automatizate), potrivit ZF.

ASA Cons a finalizat în 2018 montajul structurii prefabricate a fabricii Yildiz Entegre România de la Oarja, unul dintre cele mai mari proiecte din istoria companiei turdene, cu 70.000 mp construiţi.

„Datorită rezultatelor bune din ultima perioadă, anul 2019 a fost unul generos pentru noi din punctul de vedere al investiţiilor. Am cheltuit anul trecut undeva la peste 1 milion de euro, cu investiţii operaţionale directe sau cu capi­talizare pe ter­men lung“, a declarat Bogdan Bulgaria, director general al ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studenţii chinezi vor studia masteratul la Universitatea Politehnica Timişoara

Articolul următor

Propunerea de buget a Sibiului pentru 2020: aproape 400 de milioane de lei pentru dezvoltare și un excedent de peste 300 de milioane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share