Cluj Comert Ultimele stiri

Lanțul clujean La Casa s-a extins în șapte județe din Ardeal

Rețeaua de brutării-patiserii și restaurante pornită de la Cluj a avut anul trecut afaceri de 9 milioane de euro, fiind prezentă în șapte județe ale României.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, iar produsele noastre sa fie disponibile în cât mai multe locații”, a declarat Alexandru Debreczeni, director de  vânzări La Casa. Portofoliul companiei cuprinde 450 de produse de brutărie, patiserie, cofetărie și gastronomie.

Acestea sunt puse la dispoziția consumatorilor în șapte județe prin intermediul unei rețele proprii de 35 magazine, 10 restaurante, a diviziei de organizare evenimente. Ultima unitate deschisă este cea de pe Calea Florești, din Cluj-Napoca, pe 80 mp suprafață utilă, o investiție de 60.000 de euro. Afacerile companiei au crescut în 2019 cu 12% față de anul precedent.

Fondatorul afacerii, Dorel Goia, a anunțat că va restrânge aria de dezvoltare la regiunea Transilvaniei deoarece un astfel de business este greu de gestionat de la distanţă, odată cu depărtarea de Cluj apărând problemele de aprovizionare şi logistică, iar spațiile cele mai bine poziționate sunt ocupate de case de pariuri și farmacii, care plătesc cele mai mari chirii.

Printre jucătorii importanți în acest domeniu din județ se mai numără La Lorraine, Panemar, Agropan și Moților SRL. Goia controlează companiile din grupul industrial Teraplast și este acționar la societatea de construcții ACI Cluj.

Acesta are deţineri pe piaţa de capital şi investiţii imobiliare. Un fond de investiţii britanic a cumpărat cu 9 milioane de euro clădirea Maestro din Cluj-Napoca, ridicată de Dorel Goia și Horia Ciorcilă.

Related posts

Bosch, desemnat ca primă opțiune pentru inginerii din Cluj

Nora Dumitrescu

Specialiști din 30 de țări dezbat la UVT unul dintre cele mai importante subiecte ale IT-ului și mediului de afaceri, „Big Data”

Stefana Muresan

Continental România, parteneriat pentru orașe inteligente și comunități susținute

Stefana Muresan

Leave a Comment