Gastronomie Ultimele stiri

Cel mai bun restaurant al Clujului, redeschis după o jumătate de an

Proprietarii restaurantului Baracca, socotit drept unul dintre cele mai bune din România, au decis să îl redeschidă după o lungă perioadă de nefuncționare.

“În urmă cu șase luni, forțați de împrejurări, am închis ușile și ne-am oprit cu toții din activitate. Astăzi însă avem vești bune. Începând cu data de 15 septembrie, restaurantul Baracca se redeschide și întreaga noastră echipă este nerăbdătoare să poată găti din nou pentru voi”, a anunțat conducerea localului.

Proprietarii plănuiau extinderea cu o nouă afacere în domeniu, cu un concept total diferit, însă planurile încă nu s-au materializat. Baracca a ieșit pe primul loc în topul restaurantelor din oraș realizat de portalul Zile și Nopți. La sondaj au participat 5.940 de persoane, fiind realizat în parteneriat cu compania de cercetare și studii de piaţă Brandberry. 

De-a lungul timpului, restaurantul clujean a ieșit și pe primele locuri în România în mai mulți ani, fiind inclus și în ghidul Gault & Millau. Societatea Baracca Food Design a fost inițiată de către antreprenorii Dan și Maria Dunca, ultima având funcția de manager al localului.

Bucătarii clujeni au protestat în această vară în Piaţa Unirii, relatând că nu mai pot supravieţui în aceste condiții, şi au cerut deschiderea urgentă a restaurantelor blocate după apariția pandemiei de coronavirus, lucru care s-a și întâmplat, începând cu 1 septembrie.

Related posts

Românca Daniela Rus a fost numită consilier pe știință și tehnologie la Casa Albă

Papuc Irina

Revenirea la birou: O nouă experiență zilnică gândită să țină de cont de așteptările angajaților

Papuc Irina

Mierea din Alba, testată de o delegație de chinezi, pentru a fi exportată

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] #TheRoadThatUnites is an NGO with the Authorities

Transilvania Business

Festivalul de film de la Cluj a “învins” pandemia. 51 proiecții sold-out

Nora Dumitrescu

Emerson recrutează 200 de oameni la Cluj

Stefana Muresan

Ziua Națională a Contabilului Român, la cea de-a XV-a ediție 

Ligia Voro

Granturi norvegiene pentru restaurarea monumentului Sarmizegetusa Regia

Ion Surdu

Azerii de la Socar vor construi prima benzinărie în municipiul Sibiu

Papuc Irina

Continental lansează tehnologii pentru producția de serie pentru robo-taxiuri

Nicolae Pop

Noul plan de amenajare a Clujului, realizat cu Banca Mondială

Nora Dumitrescu

Planeta noastră schimbă modelul economic

Ligia Voro

Parcare de 336 de locuri în centrul Oradiei în valoare de 15 milioane de lei

Traian Dan

Mobila românească – prezență în premieră la târgul internațional Index Dubai

Ligia Voro

Producţiile de porumb şi floarea soarelui din România, pe primul loc în Uniunea Europeană

redactia

Tranziția spre energie curată, ce se întâmplă cu mineritul românesc?

Ligia Voro

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Stefana Muresan

iTech Transilvania Cluster by ARIES T – Let’s work together! For the best IT community!

redactia

Conducerea prin exemplul personal și transferul cunoștințelor către generațiile mai tinere

Ligia Voro

Proiectul de dezvoltare pe termen lung a Aeroportului din Tîrgu Mureș, aprobat 

Ligia Voro

Sistemul bancar acordă sprijin pentru contracararea efectelor negative ale pandemiei de COVID-19 în plan economic și social

Papuc Irina

Oradea, tot mai atractivă. Fitch: ratingul Oradiei – ''BBB minus'', cu perspectivă stabilă

Stefana Muresan

Stațiile de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila și CHE Viștea, modernizate

Ligia Voro

Bistrița: Sanovil a început construcția celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății

Stefana Muresan

Leave a Comment