Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai bun restaurant al Clujului, redeschis după o jumătate de an

Proprietarii restaurantului Baracca, socotit drept unul dintre cele mai bune din România, au decis să îl redeschidă după o lungă perioadă de nefuncționare.

“În urmă cu șase luni, forțați de împrejurări, am închis ușile și ne-am oprit cu toții din activitate. Astăzi însă avem vești bune. Începând cu data de 15 septembrie, restaurantul Baracca se redeschide și întreaga noastră echipă este nerăbdătoare să poată găti din nou pentru voi”, a anunțat conducerea localului.

Proprietarii plănuiau extinderea cu o nouă afacere în domeniu, cu un concept total diferit, însă planurile încă nu s-au materializat. Baracca a ieșit pe primul loc în topul restaurantelor din oraș realizat de portalul Zile și Nopți. La sondaj au participat 5.940 de persoane, fiind realizat în parteneriat cu compania de cercetare și studii de piaţă Brandberry. 

De-a lungul timpului, restaurantul clujean a ieșit și pe primele locuri în România în mai mulți ani, fiind inclus și în ghidul Gault & Millau. Societatea Baracca Food Design a fost inițiată de către antreprenorii Dan și Maria Dunca, ultima având funcția de manager al localului.

Bucătarii clujeni au protestat în această vară în Piaţa Unirii, relatând că nu mai pot supravieţui în aceste condiții, şi au cerut deschiderea urgentă a restaurantelor blocate după apariția pandemiei de coronavirus, lucru care s-a și întâmplat, începând cu 1 septembrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Campanie pentru ridicarea de locuințe sociale în marile orașe

Articolul următor

Împreună, la un alt nivel, cu Maxim Media Advertising & Events Group

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share