București Real Estate Slider Timiș Turism Ultimele stiri

ibis TimiȘoara City Center, deschis oficial

ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timișoarei, lângă destinații atractive de afaceri, divertisment și shopping. Noul hotel economic de 200 de camere aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și introduce pentru prima dată în Europa conceptul inovativ ibis SQUARE. Noul ibis Timișoara City Center oferă mai mult decât servicii de cazare și își propune să devină un hub social vibrant, atât pentru turiști, cât și pentru comunitatea locală. Hotelul a implementat complet eticheta AllSafe by Accor și întâmpină în deplină siguranță oaspeții și localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferințe și alte spații de lucru și relaxare.

Prin noul concept SQUARE, ibis face un pas important către a răspunde așteptărilor oaspeților săi. Designul ibis SQUARE este flexibil, modular și modern. Lobby-ul nu mai este legat de funcțiile sale tradiționale. Este un hub social 24/7, ce oferă restaurant, spațiu de divertisment, relaxare, coworking și întâlniri. La ibis Timișoara City Center, oaspeții sunt bineveniți să mănânce, să lucreze și să se relaxeze într-o atmosferă vibrantă, indiferent dacă sunt turiști sau locuiesc în apropiere. În acord cu ADN-ul său muzical, hotelul va găzdui numeroase evenimente muzicale live, susținute de tineri artiști locali.

Hotelul oferă un spațiu generos și flexibil dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de 4 săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanți sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitați. ibis Timișoara va oferi și o zonă multifuncțională de sport și relaxare, cu biliard, ping-pong și sală de gimnastică, precum și alte două săli de conferințe, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiază și de o parcare exterioară generoasă, de 90 de locuri.

Charlie’s Corner este noul concept de restaurant al hotelului, un loc informal și relaxat, unde oaspeții și localnicii pot savura o masă simplă, dar delicioasă. Charlie’s Corner oferă un meniu bazat pe preparate grill ușoare, pe gustul oricui, completate de o selecție generoasă de beri artizanale, locale și internaționale. Barul Charlie’s Corner este locul unde oamenii, muzica și vibrațiile cool se reunesc. Terasa exterioară încălzită dispune de 100 de locuri și este un spațiu sigur și agreabil pentru o cafea dimineața sau o bere artizanală seara.

ibis Timisoara City Center oferă 200 de camere moderne, conectate, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spațioase și paturi extrem de confortabile. Sweetbed™ by ibis este semnătura brandului și garantează un somn de calitate în toate hotelurile din întreaga lume, datorită pernelor sale mari și pufoase, pilotelor extrem de moi și saltelelor de înaltă tehnologie, care se adaptează corpului. Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiștii tineri și familiile și oferă, de asemenea, 5 camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Ibis Timișoara City Center este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro realizate de Bega Grup.

“Ibis Timișoara City Center este una din investițiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este și o dovadă de încredere în potențialul turistic al orașului Timișoara. Suntem convinși că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, orașul nostru va deveni o destinație turistică recunoscută în țară și în străinătate. Parteneriatul cu Accor ne oferă acces la o rețea profesională de furnizori, know-how operațional valoros, acces la noi tehnologii digitale, o cultură organizațională bazată pe grijă și atenție, cea mai dinamică rețea de canale de marketing și distribuție, precum și la programul ALL, cel mai bun sistem de loialitate din industria ospitalității.” a declarat Emil Cristescu, Vice-Președinte al Bega Grup.

Afiliat la rețeaua Ibis, cel mai cunoscut brand hotelier din Europa, hotelul este operat printr-un contract de management de către Accor, lider global în ospitalitate augmentată. Inaugurarea sa confirmă încă o dată importanța Timișoarei pentru Accor, unul din cele mai promițătoare orașe din România, care va deveni Capitală Culturală Europeană în 2023.

“Avem mare încredere în potențialul turistic al Timișoarei ca destinație de agrement și city break. Este un oraș foarte bine poziționat, ușor accesibil cu mașina din 10 capitale europene. Suntem implicați activ în identificarea de soluții pentru promovarea Timișoarei ca destinație turistică. Noul concept ibis SQUARE, pe care îl lansăm acum, răspunde foarte bine noilor cerințe ale clienților, iar echipa valoroasă pe care am format-o în jurul hotelului îl va transforma în curând într-unul dintre cele mai vibrante și creative locuri din oraș”, a declarat Călin Ile, Director General ibis Timișoara City Center.

Related posts

Două cartiere din Oradea vor fi reconfigurate. Investiții de peste 50 milioane lei

redactia

Timişorenii pot cumpăra bilete de transport în comun chiar din autobuz, printr-o aplicaţie lansată de Banca Transilvania şi PTP Online

Stefana Muresan

Noul plan de amenajare a Clujului, realizat cu Banca Mondială

Nora Dumitrescu

CJ Sibiu a achiziționat la Bursa Română energia electrică pentru anul 2020 pentru 21 de instituții

Papuc Irina

Doi fraţi din România, studenţi la Oxford. Rolls-Royce i-a făcut unuia o ofertă de muncă

redactia

Fan Courier a cumpărat 6 ha de teren la Cluj pentru un centru regional de 5 milioane de euro

redactia

Castelul Wesselenyi din Jibou, scos la vânzare

Stefana Muresan

MHP Consulting Romania a semnat contractul de închiriere pentru 5.300 mp spații de birouri în Record Park

Ligia Voro

Parteneriat Bihor, Alba, Cluj pentru dezvoltarea turismului în Munții Apuseni

Traian Dan

100 days to the Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Fond de investiții, lansat de Raiffeisen Asset Management: investițiile vor ține cont de mediu, comunitate și guvernanță

Papuc Irina

The current circumstances confirmed that Rustler’s in-house specialists and know-how represent a powerful tool

Ionut Oprea

Studiu Crosspoint: piața imobiliară în primele nouă luni ale anului 2020

Papuc Irina

Măsuri utile pentru IMM-uri prin PNRR

Traian Dan

CFR Călători negociază achiziţia a 100 de trenuri de tip ”Săgeata albastră”

redactia

Nordis: primele blocuri construite special pentru închiriere în zona Aviației

Ionut Oprea

Profesoară de engleză din Bistrița, afaceri de 8 milioane euro din exportul de viței

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, zboruri interne spre Timișoara cu Tarom

Stefana Muresan

SIBIU, A CAPITAL OF CULTURE ANIMATED BY MORE THAN ONE HUNDRED EVENTS. 2018 – A YEAR MARKED BY THE CENTENARY OF THE GREAT UNION

Stefana Muresan

Bursa de Plastic a strâns 745 kg de deșeuri de plastic

Ligia Voro

Fonduri europene pentru creșterea accesibilității în Zona Metropolitană Oradea

Traian Dan

FIC: Companiile straine angajeaza in Romania 1,3 milioane de oameni si produc jumatate din cifra de afaceri

redactia

Cluj: Proiectul de extindere a parcului TETAROM I a fost finalizat

Stefana Muresan

ADR Vest susține digitalizarea IMM-urilor și soluțiile inteligente în beneficiul comunității

redactia

Leave a Comment