Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vox Property Group contractează o finanțare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank

Suma va fi utilizată pentru a refinanța alte credite și pentru finanțarea proiectelor aflate în devoltare

Vox Property Group este dezvoltatorul și proprietarul proiectului de birouri Vox Technology Park din Timișoara, finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania dezvoltă și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, în imediata apropiere a celui de birouri

Vox Property Group, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din zona de vest a țării, a contractat o finanțare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank.

Suma va fi utilizată atât refinanțarea creditelor aferente proiectelor finalizate – Vox Technology Park, unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din Timișoara, și Rivendelle, un proiect rezidențial premium, cât și pentru finanțarea proiectelor în dezvoltare – ansamblul rezidențial Vox Vertical Village.

”2020 a fost un an dificil pentru segmentul de birouri, ne-am repoziționat rapid și am luat numeroase măsuri pentru sporirea gradului de siguranță la birou, decizii care au generat rezultate bune din punct de vedere al închirierilor de spații. Aceste rezultate au menținut încrederea partenerilor noștri din piața bancară la un nivel ridicat și s-au concretizat și în actuala linie de finanțare acordată de către CEC Bank”, a declarat Virgil Tornoreanu, CEO Vox Property Group.

”În 2020, CEC Bank a demarat colaborarea cu Vox Property Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din zona de vest a țării. Suntem mândri că putem susține proiecte de succes care impulsionează dezvoltarea economică a zonei și răspund unor nevoi reale din piață”, a declarat Laura Mihai, Director Clienți Mari în cadrul CEC Bank.

PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant exclusiv al Vox Property Group în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.

„Ne bucurăm că am fost alături de Vox Propery Group în ridicarea capitatului necesar pentru a continua nu doar edificarea unor proiecte imobiliare, ci și invesțiile constante în sustenabilitate și inovație, atribute cheie ce au condus la succesul acestei finanțări. Vox Technology Park și Vox Vertical Village sunt două proiecte aparte, ce respectă cele mai înalte standarde de eficiență energetică și înglobează tehnologie de ultimă generație pentru a spori securitatea, confortul și rentabilitatea clădirilor” a declarat Mihai Murgu, Partener PCF – Investment Banking

Proiectul de birouri Vox Technology Park, finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro, a înregistrat rezultate bune în ultimele 12 luni, peste 8.700 de metri pătrați de birouri fiind închiriați de la debutul pandemiei COVID-19 pe plan local.

Printre companiile care au închiriat sau și-au extins spațiile în ultimul an în Vox Technology Park se numără Kromberg & Schubert, ATOSS Software, Tech Mahindra, Connect 44 Romania sau Casa Rusu. Vox Technology Park a obținut în 2020 și certificarea sustenabilă BREEAM In-Use cu calificativul Oustanding, cel mai înalt existent pe plan internațional, fiind primul proiect imobiliar din România care obține acest calificativ după cea mai recentă și riguroasă versiunea BREEAM, emisă în mai 2020.

Vox Property Group are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 650 de km de drumuri județene vor fi modernizate în județul Arad

Articolul următor

TB 100: Dürkopp Adler România, start bun în 2021    

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share