Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

4,3 milioane de euro pentru proiectele de cultură și sport din Cluj-Napoca

11,2 milioane de lei sunt bugetați în acest an de către municipalitate pentru proiectele culturale și 10,4 milioane pentru cele ale structurilor sportive.  

Primăria Cluj-Napoca (PCN) a anunțat acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte culturale și activităţi sau acţiuni sportive pentru acest an. Din prima categorie, 0,5 milioane sunt pentru proiecte cu caracter social.

În domeniul cultural vor fi finanțate proiecte culturale, artistice, educaţionale, realizate de către fundaţii sau asociaţii, în parteneriat cu instituţii publice de cultură sau învăţământ cu sediul în Cluj-Napoca; proiecte de tineret, culturale regionale și locale; proiecte în cadrul „UNESCO City of Film” și „European Year of Youth”.

La capitolul sport vor fi finanțate activitățile sau acțiunile care se încadrează în programele „Promovarea sportului de performanță” și „Sportul pentru toți”. Finanţarea asigurată de cele două instituții poate fi de maximum 90% din bugetul proiectului. Depunerea acestora se face până în 16 martie.

120 de proiecte culturale şi de tineret au beneficiat anul trecut de sprijin în valoare de 10 milioane de lei, cu 10% mai mult ca în 2020.44 de structuri sportive au beneficiat de finanţări nerambursabile din partea PCN, de peste 9,8 milioane de lei, tot cu 10% mai mult.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea de Medicină din Cluj va organiza online pregătirea de admitere

Articolul următor

Noi oportunități în 2022 pentru mobilitatea urbană, prin hub-ul EIT Urban Mobility din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share