Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru de Tineret în Teiuș: investiție de aproape 15 milioane lei

În orașul Teiuș, județul Alba, au început lucrările pentru construcția unui Centru de Tineret. Potrivit reprezentanților administrației locale, în prezent muncitorii pregătesc terenul, iar pe șantier are loc aprovizionarea cu profilele metalice ale structurii de rezistență.

Centrul de Tineret urmează să fie construit pe un teren aflat pe strada Clujului (DN 1), la ieșirea din oraș spre Cluj-Napoca, printr-o investiție de peste 14,8 milioane de lei.

Potrivit alba24.ro, Centrul de tineret va avea un bazin de înot, o sală de activități recreative, o sală de gimnastică, un teren multisport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia/desen și se va adresa în principal tinerilor din oraș și localităților componente, precum și familiilor cu copii, care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut și totodată sănătos, prin mișcare, fără să fie nevoiți să se deplaseze în alte localități în care există astfel de facilități.

Pe lângă construcție se vor amenaja zone verzi în suprafață de 5.282 mp, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 mp și un drum de acces secundar de 1.700 mp.

Învelitoarea construcției va fi realizată din panouri termoizolante de acoperiș, iar închiderile laterale vor fi compuse din panouri termoizolante. Clădirea Centrului de tineret va fi dotată și cu un sistem de producere apă caldă menajeră, compus din 10 panouri solare, amplasate pe acoperiș. Instalația va fi dotată cu pompă de circulație, vas de expansiune și automatizare dedicată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vetro Solutions devine Societate pe Acțiuni și cooptează în Consiliul de Administrație doi experți în management strategic și investiții

Articolul următor

Selgros vrea să modernizeze primul magazin pe care l-a deschis în România: investiție de 6 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share