Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Selgros vrea să modernizeze primul magazin pe care l-a deschis în România: investiție de 6 milioane euro

Selgros intenționează să investească în acest an în modernizarea și recompartimentarea magazinului din Brașov, primul pe care l-a deschis în țară în anul 2001.

Potrivit documentației tehnice depuse în vederea obținerii avizului de mediu, citat de bizbrasov.ro, pentru proiect ar urma să fie derulate lucrări ce vizează atât izolarea suplimentară a clădirii în vederea creșterii eficienței energetice, cât și reorganizarea zonelor cu produse alimentare și nealimentare, precum și reamplasarea rafturilor sau eficientizarea sistemelor și instalațiilor frigotehnice.

Investiția este estimată la aproape 6 milioane de euro, respectiv 29,4 milioane de lei și presupune și instalarea unor panouri fotovoltaice pe acoperișul clădirii pentru eficientizarea necesarului de energie electrică.

Selgros își propune ca proiectul de modernizarea a unității din Brașov să fie definitivat în luna octombrie a acestui an.

Magazinul este amplasat pe un teren de 52.012 mp și are o arie desfășurată de 19.489,15 mp, iar lucrările vor viza doar clădirea principală, care are peste 17.000 mp.

În prezent compania deţine 23 de magazine în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru de Tineret în Teiuș: investiție de aproape 15 milioane lei

Articolul următor
Ca urmare a interesului ridicat din partea investitorilor instituționali față de emisiunea de obligațiuni din aprilie, Banca Transilvania (BT) Cluj a suplimentat-o, crescând astfel vizibilitatea grupului pe plan internațional.

Life Is Hard iese pe bursă cu obligațiuni de 4,5 milioane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share