Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard iese pe bursă cu obligațiuni de 4,5 milioane

Ca urmare a interesului ridicat din partea investitorilor instituționali față de emisiunea de obligațiuni din aprilie, Banca Transilvania (BT) Cluj a suplimentat-o, crescând astfel vizibilitatea grupului pe plan internațional.

La Bursa de de Valori București (BVB) vor intra la tranzacționare, de miercuri, obligațiuni Life Is Hard (LIH) Florești, în valoare de 4,5 milioane de lei.

Acestea se vor tranzacționa pe sistemul multilateral al BVB. Furnizorul clujean de tehnologie a derulat, în toamna anului trecut, etapa I a emisiunii de obligațiuni, adresată acționarilor. În intervalul 6-17 decembrie s-a derulat etapa II – a plasamentului privat, adresată unui număr mai mic de 150 investitori.

Prețul de subscriere a unei obligațiuni a fost de 100 de lei. Cătălin Chiș, președintele LIH, a estimat că trecerea pe piața de capital reglementată se va concretiza la începutul anului 2023.

Capitalizarea companiei de IT a crescut constant, ajungând la 59 de milioane de lei. Prețul unei acțiuni este acum de 4,40 lei. LIH este prima companie românească de software listată la BVB – Piața AeRO și are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare pentru companii și comunități.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Selgros vrea să modernizeze primul magazin pe care l-a deschis în România: investiție de 6 milioane euro

Articolul următor

Maramureșul are proiecte de 1,5 miliarde de euro: centuri, aquapark, pârtie nouă, aeroport modern

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share