Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Griff s-a primenit. Cum arată acum restaurantul

Proprietarii unității de turism din Zalău au prezentat felul în care a fost modificat designul interior al restaurantului.  

“Colaborarea de durată pe care o avem cu designerul Cristina Stranszky a făcut ca restaurantul nostru să primească o haină nouă și frumoasă – verde”, a relatat directorul hotelului, Monica Băgărean. Griff (4*) este situat în zona centrală a municipiului.

Acesta înglobează 25 de camere și apartamente, săli de reuniune și de conferinţă, fiind administrat prin societatea Oper Tour, deținută de Călin Băgărean (95%) și Monica Băgărean (5%). Proprietarii săi au și un proiect de centru de evenimente în zona Brădet, cu ștrand parțial acoperit și terenuri de tenis.

În Zalău mai funcționează hoteluri ca Severus, Brillant Plaza (4*), Royal, Transilvania, Popasul Romanilor (3*). Directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei, Daniel Stejeran, atenționa că unul dintre impedimentele dezvoltării turismului în Sălaj este lipsa spațiilor de cazare.

“În Șimleu există doar unități cu puține camere, cu excepția Pensiunii Randra, mai izolată, dar într-un cadru superb. Nici în Zalău nu poți caza la un loc 150 de persoane, deci trebuie gândite grupuri de 60-70”, a spus oficialul ADI-TS.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Maramureș își turează motoarele la destinații și frecvențe

Articolul următor

Impozitarea diurnei șoferilor va fi anulată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share