Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Cugir achiziționează autobuze hibrid pentru transportul în comun

Primăria orașului Cugir a achiziționat șase autobuze hibrid, iar contractul semnat cu Mercedes-Benz Trucks&Buses România include și sistemul de e-ticketing și echipamente staționare.

Valoarea contractului este de 12.197.500 lei, scrie alba24.ro, primarul Adrian Teban afirmând că autobuzele vor circula în oraș începând cu anul 2023.

”Vorbim de autobuze «Citaro-k», un model economic și ecologic, prietenos cu mediul și sigur pentru călători. Avem convingerea că transportul în comun va deveni principala opțiune a oamenilor din localitate, mai cu seamă că toate străzile pe care vor circula aceste autobuze vor fi modernizate.

Deocamdată se lucrează la nivelul a 8 străzi din cele 13 incluse în rețeaua de transport public de călători care va fi modernizată până la finalul anului viitor, în baza proiectului european pe care-l avem în implementare” a declarat Teban.

Sursa citată mai precizează că cele șase autobuze hibrid sunt parte componentă a celui mai complex proiect al localității-„Reducerea emisiilor de carbon în orașul Cugir bazată pe planul de Mobilitate Urbană Durabilă”. Acesta prevede și modernizarea infrastructurii traseelor mijoacelor de transport în comun, inclusiv a infrastructurii destinate traficului cicliștilor și a pietonilor, precum și introducerea de sisteme moderne de management al traficului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a definitivat traseul inelului rutier al Zonei Metropolitane Oradea

Articolul următor
https://www.transilvaniabusiness.ro/2022/03/13/parc-fotovoltaic-pe-107-ha-in-simleu-silvaniei-la-orizont-o-investitie-enorma/

Compania de Apă Someș va repara rețelele deteriorate din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share