Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apele Române au “recoltat” 14 tone de deșeuri

14 tone de deșeuri au fost colectate în primele 10 zile ale campaniei “Curățăm România”, derulată de Administrația Națională Apele Române

14 tone de deșeuri au fost colectate în primele 10 zile ale campaniei “Curățăm România”, derulată de Administrația Națională Apele Române.

La nivelul Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa, angajații Sistemelor de Gospodărire a Apelor Cluj, Maramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud și Sălaj au igienizat de deșeuri 24 de tronsoane.

Acestea fac parte din râurile Someș, Valea Salca, Tisa, Vișeu, Lăpuș, Iza, Cisla, Săsar, Săpânța, Tur. Alte râuri vizate au fost Crasna, Bistrița, Lechința, Meleș, Valea Sărată, Valea Caselor, Valea Podului, Valea Borcutului, Cormaia, Zalău.

Predomină peturile și deșeurile din construcții

Angajații au acționat pentru colectarea deșeurilor la acumulările Gilău (județul Cluj), Colibița (Bistrița-Năsăud), Strâmtori-Firiza (Maramureș). Ei au adunat, alături de voluntari, 14 tone de peturi, material lemnos, deșeuri provenite din construcții, vegetale, menajere și textile.

În paralel cu acțiunile de igienizare, până în 4 mai, se desfășoară acțiuni de verificare a stării de salubrizare a cursurilor de apă de pe raza unităților administrativ teritoriale din arealul Someș-Tisa. ABAST va continua și dialogurile “verzi” în unitățile de învățământ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hamilton Central Europe investește local în producția de componente metalice

Articolul următor

Studenții Universității de Vest Timișoara au învățat despre profesiile viitorului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share