Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afacerile din Maramureș accelerează la debutul toamnei

Asocierea Maramureș Business Cluj (MBC) va începe noul sezon cu un eveniment de Speed Business Networking (SBN), dedicat membrilor organizației și reprezentanților mediului de afaceri din județ.

Asocierea Maramureș Business Club (MBC) va începe noul sezon cu un eveniment de Speed Business Networking (SBN), dedicat membrilor organizației și reprezentanților mediului de afaceri din județ.

Acesta va începe cu prezentarea calendarului de evenimente și proiecte ale MBC și va continua cu sesiunea de SBN la care vor participa toti cei prezenți la Hotelul Magus, din Baia Mare.

“În cadrul structurii de SBN, participanții vor fi împărțiți în două grupuri, unul în fața celuilalt. La un semnal sonor încep prezentările antreprenorilor și a companiilor pe care le reprezintă. Fiecare participant va avea la dispoziție două minute pentru a se prezenta și pentru a face schimb de cărți de vizită.

Fiecare interacțiune va avea o durată de patru minute, urmând să se schimbe locurile iar procesul acesta să continue, până când i-am cunoscut pe toți cei din cealaltă grupă. La final, cei interesați vor avea la dispoziție mese unde pot continua dialogul 1 la 1”, au explicat reprezentanții organizației.

MBC este cel mai important club de business din Maramureș, având ca misiune dezvoltarea ecosistemului antreprenorial local și facilitarea dezvoltării accelerate a afacerilor locale. Acesta a fost creat de Ciprian Borşan, specialist în marketing.

MBC este dedicat antreprenorilor din Maramureș și își propune să crească și să susțină mediul antreprenorial maramureșean. Clubul are nouă ani de existență, 48 de membri și 300 de evenimente de business organizate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Acestea au adresat o scrisoare deschisă către primarul Emil Boc, semnată de mai mulți universitari și activiști de mediu, pe subiectul unei mai bune gestionări a Pădurii Hoia - Baciu și a pășunilor, prin transformarea sa în ANP.

Protest anti-imobiliar la Cluj: Pădurea Hoia-Baciu, arie naturală protejată

Articolul următor
Destinaţia Budapesta va reveni, după patru ani, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj (AIAIC), fiind operată de compania Air Connect.

Air Connect reface podul aerian Cluj-Napoca - Budapesta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share