Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Transilvania Fashion se ține pe esplanada Cazinoului

Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion (FIMTF) va avea loc în perioada 9-11 septembrie, la Cluj-Napoca.
Cătălin Botezatu va avea două prezentări de colecții la festival

Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion (FIMTF) va avea loc în perioada 9-11 septembrie, la Cluj-Napoca.

FIMTF este organizat de Asociația Culturală Pro Transilvania, sub egida European Fashion Council, și de Fashion TV. Acesta e parte a unui ciclu de gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei organizat de 25 de ani. FIMTF a fost conceput să contribuie la amplificarea vizibilității creativității designerilor prezentați pe vasta scenă europeană.

“Imaginat sub forma unui eveniment outdoor complex, street fashion într-o viziune neașteptată, couture într-o formulă inovativă, amplificate prin prezența unui studio foto/video – vector de comunicare universal, conceptul propune o abordare a mai multor valențe ale unei formule consacrate și va crea o emulație pe toate palierele expresiei de fashion si styling din acest domeniu.

Locul de desfășurare este Esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central, care se va transforma datorită unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane led într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului și de istorica fântână arteziană, inspirate de clădirile celebrului Palat Sanssouci, de la Potsdam”, spun organizatorii.

Investitori din China, interesați de Cluj

La festival și-au anunțat participarea numeroși designeri, branduri și case de modă, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hairstyliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri. Evenimentele de vineri și duminică vor avea câte două module principale, iar sâmbătă, trei module.

45 de colecții vor fi prezentate, dintre cele 200 de propuneri intrate în procesul de selecție, a precizat directorul artistic, Alin Gălățescu. Printre invitați se vor afla și investitori din China interesați de acest domeniu la Cluj, au relatat organizatorii.

Vor fi prezentări ale colecțiilor tinerilor designeri formați în universitățile de profil din România și Republica Moldova, dar și ale designerilor internaționali și români consacrați. Sâmbăta seara, după prezentările de modă, va avea loc gala laureaților, în cadrul căreia se vor decerna premiile, medaliile galei, incluzând trofeul “Moda Cum Laude“. Fiecare seară se va încheia cu un cocktail party oferit de organizatori.

“Vizibilitatea pe care FIMTF o conferă designerilor participanți, precum și materialele rezultate, vor fi sigur instrumente de comunicare și promovare foarte eficiente și utile pentru activitatea și carierele ale acestora”, consideră producătorul Matei Miko.

Printre designerii care vor prezenta se numără Cătălin Botezatu, Liborio Capizzi Daniela Naval, Carmichael Andrew Byfield, Kinga Varga, Patricia Kudo, Olexandra Piskun, Fena Clothings, Dima Makeev.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul hub de inovație medicală – Biodyssey - a fost lansat la Oradea

Articolul următor

White Star Real Estate, parteneriat cu Griffes pentru Liberty Technology Park din Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share