Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prime Dash și TBI Bank vor realiza un proiect pilot în cadrul Visa Innovation Program

TBI Bank a anunțat începerea unui proiect pilot cu startup-ul fintech PrimeDash, pentru a veni în ajutor startup-urilor fintech în stadiu incipient din România să crească și să se extindă mai rapid.

Proiectul face parte din platforma de parteneriate Visa Innovation Program, susținută de Eleven Ventures, unul dintre cele mai importante fonduri de capital de risc pentru companiile aflate la început de drum din Europa de Sud-Est.

Visa Innovation Program este o platformă de parteneriate care ajută startup-urile din domeniul fintech să se dezvolte mai rapid, oferindu-le acces la infrastructura tehnologică Visa și la rețeaua sa globală de parteneri și clienți. În același timp, platforma implică diverși actori din industria fintech, precum investitori, consilieri, mentori și experți în domeniu, cu scopul de a accelera evoluția companiilor către proiecte pilot și acorduri comerciale.

Visa Innovation Program a adus foarte multă valoare pentru compania noastră. De-a lungul colaborării cu Eleven Ventures am reușit să ne îmbunătățim propunerea de business, să adaptăm produsul la diferite categorii de clienți și să experimentăm diverse modele de afaceri. Am făcut cunoștință cu noi clienți, dar, cel mai important, am reușit să semnăm primul nostru proiect pilot în mai puțin de două luni”, a spus Catalin Rus, Co-founder și COO, Prime Dash.

Catalin Rus

PrimeDash este un startup fintech din România, cu o creștere rapidă, participant la Visa Innovation Program Cohort 4, susținut de Eleven Ventures. Acesta valorifică tehnologiile AI și ML pentru a facilita luarea de decizii financiare în timp real pentru IMM-uri și, prin automatizare, pentru a le permite acestora să primească produse de credit personalizate din partea instituțiilor financiare.

Asta e doar începutul unui proiect de succes, rodul a 5 ani de muncă. TBI Bank e al doilea clien,t după Banca Transilvania, care validează inovația noastră și provoacă schimbarea de paradigmă”, a precizat Cătălin Rus.

Inovarea are loc întotdeauna prin experimente, alături de participanți care au atitudinea potrivită și care doresc să creeze noi procese sau să îmbunătățească parcursul clienților, fără a se îngrijora de rezultatul final al experimentului. Pentru noi, a fost o experiență valoroasă să lucrăm cu o instituție financiară care are mentalitatea potrivită pentru un astfel de exercițiu și cu un startup care dorește să își îmbunătățească tehnologia în acest mod. Acesta este cel mai rapid proiect pilot din istoria Visa Innovation Program, realizându-se în mai puțin de 2 luni de la prezentarea inițială la încheierea contractului”, a spus Veselina Markova, Fintech Lead, Eleven Ventures, Visa Innovation Program Manager.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consecințele actualei urgențe climatice, pandemiei, războiului Rusiei împotriva Ucrainei și ale ratelor record ale inflației, declanșate de creșterea prețurilor la alimente și energie, fac ca întărirea coeziunii ca valoare fundamentală a UE să fie mai presantă ca niciodată, potrivit Cohesion Alliance. 

Primarul Clujului, cooptat în Alianța pentru Coeziune din UE

Articolul următor

Distribuție Energie Electrică Romania Oradea, investiții de circa 48 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share