Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ascensorul Adv a instalat opt lifturi în Polivalenta de la Bistrița

Furnizorul lifturilor Ascensorul Adv. Bistrița, a făcut cunoscute echipamentele livrate și lucrărilor efectuate la Sala Polivalentă.

Noua sală din reședința județului Bistrița-Năsăud a fost construită de societatea Frasinul după proiectul Biroului Dico & Țigănaș Cluj.

Furnizorul lifturilor, Ascensorul Adv. Bistrița, a făcut cunoscute echipamentele livrate și lucrările sale efectuate la Sala Polivalentă. “Contribuția noastră la acest proiect a constat în sprijinul oferit pentru partea de proiectare și implementare, livrarea echipamentelor și instalarea celor opt lifturi electrice.

Proiectul are următoarele echipamente: 2 lifturi electrice pentru persoane cu dizabilități, 2 lifturi electrice panoramice, 1 lift electric de marfă, 2 lifturi pentru sectorul VIP, 1 lift de hotel”, a precizat Ascensorul Adv. Instalări de astfel de echipamente la Hotelul Ozana, Clinica Sanovil, Consult Imobil, Policlinica Călărași, Casa de Investiții Alianța, Spitalul Județean Bistrița figurează în portofoliul Ascensorul Adv.

Furnizorul lifturilor Ascensorul Adv. Bistrița, a făcut cunoscute echipamentele livrate și lucrărilor efectuate la Sala Polivalentă.

Societatea de construcții Frasinul a finalizat, în această toamnă, Sala Polivalentă din Bistrița, o investiție de 20 de milioane de euro, inițiată de Consiliul Județean și finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții. Noua sală are o suprafață de 7.350 mp a sălii și o suprafață întreagă a complexului de 3 ha.

Complexul are o capacitate de 2.661 de locuri (240 locuri business, 240 locuri VIP, o lojă special amenajată pentru persoane cu dizabilități care are 18 locuri și încă 18 locuri pentru însoțitori, 640 locuri pe tribună retractabilă, 1485 locuri în tribunele pentru public, 20 locuri presă).

Aceasta include zone de vestiare, sală de forță, cabinet medical, de recuperare, birouri, cabinet medical, sală de conferinţe, zonă pentru mass-media, cafenea și restaurant, 3 birouri și spații de depozitare. Sportivii care vin să concureze la Bistrița vor fi cazați în complex, fiind amenajate 30 de camere și 30 de băi.

În exteriorul sălii sunt terenuri exterioare de sport. Au fost construite alei carosabile, alei pietonale, zone verzi. Complexul sportiv și terenurile sportive sunt împrejmuite. Aici sunt amenajate 435 locuri de parcare.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) Cluj și-a fixat ca ținte o cifră de afaceri de 250 de milioane de lei și un profit de 6 milioane

Președintele ACI: “Asistăm la o inflație galopantă la materialele de construcții”

Articolul următor
Investiția de 10 milioane de euro într-o nouă linie de producție la fabrica din Sebeș folosește tehnologii de ultimă oră, printre primele de genul acesta din lume, susține directorul general al Pehart Grup, Gabriel Stanciu

Pehart se duce cu brandurile proprii pe piața externă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share