Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valtryp Oradea, premiată cu Premiul Special la Topul Național al Firmelor 2022

Valtryp a primit Premiul Special în cadrul Topului Național al Firmelor 2022, organizat de CNIPMMR, o companie cu capital 100% românesc, al cărui progres și merit a fost apreciat și lăudat și în acest an.

Valtryp a fost înființată în anul 1995, iar de atunci își desfășoară activitatea fără întrerupere.

Topul Național al Firmelor

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) a organizat la Ateneul Român, cea de-a 30-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor și promovare a celor mai performante întreprinderi din România. Evenimentul a celebrat, totodată, 30 de ani de la înființarea CNIPMMR.

Printre participanti și speakeri au fost: Florin Jianu, preşedinte Consiliului Naţional al Întreprinderor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), prim-ministrul -Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, ministrul Finanțelor – Adrian Câciu, Ioan Marcel Boloș – ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, prof. Univ, dr. Ovidiu Nicolescu – președintele de onoare al CNIPMMR.

Independentă energetic

Valtryp s-a evidențiat și în acest an prin productivitatea, performanța calitatea și seriozitatea de care dă dovadă, acestea fiind câteva dintre pietrele de temelie care stau la baza companiei.

Vasile Trip

Compania Valtryp s-a născut în anul 1995, avându-l ca fondator pe Vasile Valeriu Trip, un om al cărui curaj, dorință și perseverență continuă a reușit să își atingă visul, realizând o companie a cărui succes și notorietate continuă și astăzi.

Din anul 2022 compania și-a propus să devină 100% independentă energetic. Planurile de dezvoltare ale companiei continuă chiar și în contextul crizei energetice și a vremurilor tulburi în care se află mediul de afaceri din România.

Dorința antreprenorului de a păstra compania cu capital 100% românesc a dus la refuzul de a fi integrată într-o multinațională. Vasile Trip a predat anul acesta ștacheta fiicei lui, Mihaela Blaga, cea care a și ridicat premiul de apreciere oferit de către CNIPMMR pentru Valtryp.

Mihaela Blaga

Mulțumesc pentru premiul acordat. Eu am decis să preiau compania, pe care tatăl meu a dus-o 27 de ani fără întrerupere, și s-o duc mai departe. Voi sunteți vocea noastră. Împreună suntem mai puternici. Doar împreună vom putea reuși și merge mai departe”, a declarat Mihaela Blaga.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Străzile din Beclean vor fi spălate zilnic, rând pe rând, pentru confortul tuturor cetățenilor

Profitul de la Băile Figa, reinvestit în curățenie la Beclean

Articolul următor

Pistă de biciclete de 18,6 km la Beiuș prin Administrația Fondului de Mediu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share