Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șimleu Silvaniei trece la transportul electric

Orașul din județul Sălaj va beneficia de primele autobuze electrice, pe fonduri europene, mobilitatea fiind un atu pentru atragerea de investitori, conform administrației locale.

Orașul din județul Sălaj va beneficia de primele autobuze electrice, pe fonduri europene, mobilitatea fiind un atu pentru atragerea de investitori, conform administrației locale.

“Trei autobuze noi-nouțe vor ajunge în perioada care vine pentru transportul șimleuanilor, cu finanțare europeană 100%. Este o premieră pentru noi și în felul acesta deschidem orașul pentru toți cei care trăiesc aici.

E unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus și care devine realitate. Vom călători în siguranță și în condiții moderne”, a declarat primarul Cristian Lazăr.

“E vorba de transport public pentru toată lumea, în oraș și în localitățile aparținătoare. Desigur, va putea fi folosit și de către școlari, însă transportul școlar pomenit este separat.

Sunt optimist că vom ieși cu o veste bună și pe subiectul pistelor de biciclete. Vrem să avem o conectivitate cât mai bună atât intern, cu localitățile aparținătoare, cât și cu unitățile administrativ teritoriale cu care ne învecinăm.

Ne dorim să venim atât în sprijinul cetățenilor, cât și în întâmpinarea unor potențiali investitori. Mobilitatea angajaților contează în luarea unor decizii ale operatorilor de a investi”, a comentat edilul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Acum 10 ani lua naștere Maramureș Business Club (MBC), iar ce a urmat poate fi temă de roman sau film documentar

Maramureș Business Club a împlinit un deceniu

Articolul următor
Ne mândrim cu membri noștri care au fost premiați în cadrul Topului Firmelor Maramureșene (TFM), organizat de CCIM.

17 firme din Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, în Topul Camerei de Comerț

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Lacul Ursu – comoara județului Mureș

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat recent finanțarea unui proiect denumit Lacul Ursu – comoara județului Mureș. Evenimentul va…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share