Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația presei clujene lansează un anuar aniversar

Evenimentul de lansare a anuarului, organizat de către APPC, în 16 decembrie, de la ora 17:00, la din Cluj-Napoca, va găzdui și o dezbatere privind amenințările la care sunt supuși jurnaliștii din România.

Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj a anunțat lansarea ediției a 15-a a Anuarului APPC.

Evenimentul de lansare a anuarului, organizat de către APPC, în 16 decembrie, de la ora 17:00, la Cluj-Napoca, va găzdui și o dezbatere privind amenințările la care sunt supuși jurnaliștii din România. Invitații APPC la dezbatere sunt jurnalistele Emilia Șercan și Boroka Paraszka, alături de gazetari clujeni.

Anuarul apărut la Editura Școala Ardeleană reunește cele mai valoroase articole publicate de majoritatea jurnaliștilor clujeni în 2022. Acesta este practic o miniistorie a mass-mediei clujene, implicit a Clujului contemporan. Apariția anuarului este susținută, în acest an, de Ambasada Germaniei în România, Comm’ON The Agency, XPN Live – X Party and Networking, Vitrina Advertising.

Anuarul are 140 de pagini care conțin articole premium și fotografii de calitate ale unor jurnaliști și fotoreporteri care activează în mass-media locală. APPC este compusă din peste 50 de ziariști.

Este singura organizație nonguvernamentală din afara Bucureștiului care organizează gale cu premii pentru excelență jurnalistică. Din 2006 editează un anuar cu articole premium. În 2019, APPC a lansat seria de dezbateri profesionale Cluj Press Talks.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NTT DATA România, angrenată într-un proiect european de formare a angajaților

Articolul următor

Institutul Barițiu cooptează businessmenii Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share