Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup reabilitează drumul spre Alpina Blazna

Drumul comunal Cobășel - Valea Blaznei este amplasat în comuna Șanț și reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase drumuri ale județului, conform MIS Grup. 

Societatea bistrițeană de construcții a prezentat imagini cu șantierul șoselei de munte din județ.

Drumul comunal Cobășel – Valea Blaznei este amplasat în comuna Șanț și reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase ale județului, conform MIS Grup. “Pornește dinspre localitatea Șanț și te conduce prin munți până la frumoasa stațiune Alpina Blazna. Știam din start că va fi o provocare să modernizăm drumul, dar aceste lucrări ne plac cel mai mult.

De asemenea, știm că prin munca noastră, respectiv modernizarea infrastructurii rutiere, se dezvoltă comunități. Drumul are o lungime totala de aproape 9 km și lățimea platformei este cuprinsă între 4-5 m. Noi muncim cu spor pentru a-l preda la cele mai înalte standarde”, au relatat reprezentanții constructorului.

Pe întreg traseul se vor amenaja 12 drumuri laterale, având același sistem rutier (straturi ale drumului). La șapte dintre ele se vor monta podețe tubulare pentru deversare apelor pluviale.

Zona va deveni atractivă turistic

Sistemul rutier este de cea mai înaltă calitate, fiind construit din următoarele straturi: 1 de împietruiri, 1 strat de fundație din piatra spartă, 1 strat de bază din piatră spartă, 2 straturi de asfalt. Beneficiari sunt Primăria comunei Șanț, comunitatea și turiștii ce vor vizita zona.

MIS Grup a fost premiată, recent, la categoria lucrări în construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale – întreprinderi mijlocii de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud. Firma din localitatea Anieș a fost desemnată pentru realizarea stației de epurare din Slătinița și a aquapark-ului Wonderland, din Bistrița, alături de Gevolt, Elcom și Foc Protect.

Divizia de construcții a grupului a livrat produse de balastieră și agregate, apoi compania a debutat în domeniul imobiliar, prin dezvoltarea unui ansamblu rezidențial lângă centrul comercial B1 Shopping. Compania a derulat afaceri de 126 de milioane lei anul trecut și a raportat un profit net de 9,2 milioane, având 183 angajați. Ca asociați figurau Ioan și Virginia Farcaș, ambii cu câte 50% din capitalul social.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
90 de noi contracte cu finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență prevăd construirea de locuințe nZEB plus și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde. 

Orașele și comunele Transilvaniei își fac locuințe pentru doctori și profesori

Articolul următor
Transylvania Open Cluj a fost desemnat drept cel mai bun turneu WTA250 din lume în 2022, în urma votului jucătoarelor din circuitul mondial de tenis

Transylvania Open, cel mai bun turneu WTA250 din lume

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share