Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transylvania Open, cel mai bun turneu WTA250 din lume

Transylvania Open Cluj a fost desemnat drept cel mai bun turneu WTA250 din lume în 2022, în urma votului jucătoarelor din circuitul mondial de tenis

Competiția feminină de tenis de câmp de la Cluj-Napoca a primit aprecierea la nivel global în acest an.

Transylvania Open a fost desemnat drept cel mai bun turneu WTA250 din lume în 2022, în urma votului jucătoarelor din circuitul mondial de tenis. În acest an au avut loc 24 de turnee de acest gen.

“Sunt țări ca SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Australia, cu o tradiție în tenis mult mai bogată decât a noastră. Acest lucru ne face să apreciem și mai mult distincția pe care am primit-o și să fim extrem de recunoscători tuturor celor au contribuit la această reușită”, au transmis organizatorii

Managerul turneului de tenis de câmp de tip WTA250 de la Cluj, Patrick Ciorcilă, a dezvăluit ambiția de a achiziționa o licență de categorie WTA500, care ar facilita aducerea celor mai bune jucătoare din lume. Ciorcilă consideră ultima ediție drept un succes și o bază solidă pentru o avansare înspre WTA500.

În 2022, bugetul turneului de la Cluj a depășit 1 milion de euro. Printre jucătoarele care ar putea veni la ediția de anul viitor, cu care s-au demarat deja discuții, se numără Jabeur, Sakkari, Krejcikova, Răducanu sau Bouchard.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Drumul comunal Cobășel - Valea Blaznei este amplasat în comuna Șanț și reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase drumuri ale județului, conform MIS Grup. 

MIS Grup reabilitează drumul spre Alpina Blazna

Articolul următor
A fost epilogul competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, eveniment organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Clujul, campion național la inovație în digitalizarea administrației

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share