Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holisun a prezentat rezultatele proiectului Mushnomics

În cadrul Mushnomics, Holisun a dezvoltat inovații de ordin informațional în domeniul structurării și orchestrării datelor.

Compania băimăreană de software a dezvăluit inovații vor permite eficientizarea comunicării în sectorul big data și creșterea securității în transmiterea datelor.

În cadrul Mushnomics, Holisun a dezvoltat inovații de ordin informațional în domeniul structurării și orchestrării datelor. “Suntem mândri de realizările noastre și încrezători că vor fi implementate de cât mai mulți actori din sectorul IT, pentru a ne putea bucura împreună de servicii mai sigure și mai eficiente.

Ne place învățarea automată. Modul în care computerul extrage reguli și modele din cantități mari de date este fascinant. Dar centralizarea datelor pe un cloud central vine cu multe probleme, care implică transferuri mari și confidențialitatea datelor care pot fi compromise.

Federated Learning vine cu un set de instrumente care rezolvă ambele probleme simultan: nu este necesar ca datele să fie transferate într-un cloud central, astfel încât confidențialitatea să nu fie compromisă și nici transferuri mari”, au explicat reprezentanții Holisun.

“Cercetând abordări ale arhitecturii, am reușit să găsim câteva lacune în literatura de specialitate. Așa că ne-am proiectat propria arhitectură flexibilă și puternică, care va putea face atât învățarea federată, cât și învățarea automată clasică, cu un clic de buton.

Platforma rezultată va răspunde nevoilor atât ale industriei, păstrând datele din companie (nu va părăsi niciodată sediul companiei) și, de asemenea, le va permite companiilor să împărtășească cunoștințele cu oamenii de știință în scopuri de cercetare”, conform informaticienilor băimăreni.

Holisun este unul dintre furnizorii privați de servicii de cercetare și dezvoltare aplicată din Europa Centrală și de Est cu cea mai mare experiență în domeniu. Compania din Baia Mare și are 20 de ani de excelență în proiectele de cercetare și dezvoltare IT (sectorul guvernamental și privat al UE).

De asemenea, oferă o gamă largă de servicii de dezvoltare software și web pentru instituțiile publice și private din Europa, Asia de Sud și SUA. Compania colaborează îndeaproape cu instituții publice, clienți corporativi și IMM-uri pentru proiecte legate de realitatea augmentată, inteligența artificială, Cloud Computing, educație, sănătate, automatizarea proceselor de afaceri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Banca Națională a României (BNR) a pus pe piață două emisiuni de monede aniversare, una de aur și una de argint. Din 28 decembrie, BNR a lansat în circuitul numismatic o monedă din aur, cu tema 100 de ani de la nașterea lui Marin Preda și alta din argint, cu tema 50 de ani de la aderarea României la Fondul Monetar Internațional (FMI) și Banca Mondială (BM). Caracteristicile monedei cu Marin Preda: Metal: aur Valoare nominală: 100 lei Titlu: 900‰ Formă: rotundă Diametru: 21 mm Greutate: 6 g Cant: zimțat Calitate: proof Aversul monedei prezintă o compoziție inspirată de romanul „Moromeții”, inscripția „ROMANIA” în arc de cerc, valoarea nominală „100 LEI”, anul de emisiune „2022”, stema României. Reversul redă portretul și semnătura lui Preda și inscripția în arc de cerc „100 DE ANI DE LA NASTEREA LUI MARIN PREDA”. Caracteristicile monedei din argint cu FMI și BM: Metal: argint Valoare nominală: 10 lei Titlu: 999‰ Formă: rotundă Diametru: 37 mm Greutate: 31 g Cant: zimțat Calitate: proof Aversul monedei din argint prezintă Palatul Vechi al BNR, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, stema României, valoarea nominală „10 LEI” și anul de emisiune „2022”. Reversul monedei din argint redă siglele FMI și BM și inscripțiile „ADERAREA ROMANIEI LA FONDUL MONETAR INTERNATIONAL SI BANCA MONDIALA” și „50 ANI”. Monedele din aur și argint vor fi ambalate în capsule de metacrilat transparent. Monedele din aur vor fi însoţite de broşuri de prezentare și de certificate de autenticitate, redactate în limbile română, engleză şi franceză. Cele din argint sunt însoţite de certificate de autenticitate a emisiunii, redactate în limbile română, engleză şi franceză. Pe certificatele de autenticitate ale monedelor din aur și argint se găsesc semnăturile guvernatorului BNR şi casierului central. Tirajul maxim pentru cea din aur este de 1.000 de piese, pentru cea din argint, de 5.000. Preţurile de vânzare sunt 2.900 de lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur; de 480 de lei, exclusiv TVA, pentru cea din argint. Monedele din aur cu tema 100 de ani de la nașterea lui Marin Preda și cele din argint cu tema 50 de ani de la aderarea României la FMI și BM au putere circulatorie pe teritoriul României. Lansarea în circuitul numismatic a acestor monede din aur și argint se realizează prin sucursalele regionale ale BNR din Cluj, Timiş, Bucureşti, Constanța, Dolj, Iaşi.

Monedă aniversară cu FMI și Banca Mondială, vândută la Timișoara și Cluj

Articolul următor

Cum arată noua pistă de bowling din Centrul Legacy

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share