Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salariu minim brut la Universal Alloy: 4.000 de lei

Universal Alloy Corporation (UAC) Europe a anunțat, în decembrie, că va oferi un salariu mimin brut de încadrare de 4.000 de lei, angajările fiind efectuate în funcție de studii și de experiența profesională.
Fabrica din orașul maramureșean Tăuții-Măgherăuș, un proiect de 250 de milioane de euro | Foto: UAC

Compania elvețiană a scos la concurs mai multe locuri de muncă în fabricile sale din județele Maramureș și Satu Mare.

Universal Alloy Corporation (UAC) Europe a anunțat, în decembrie, că va oferi un salariu minim brut de încadrare de 4.000 de lei, angajările fiind efectuate în funcție de studii și de experiența profesională. Una dintre facilitățile propuse de angajator este transportul gratuit din localitățile învecinate fabricilor.

Unitățile UAC sunt amplasate în Dumbrăvița, Tăuții-Măgherăuș (județul Maramureș), Medieșu Aurit (județul Satu Mare). Printre posturile puse la bătaie, la final de an, au fost job-uri în zona de extruziuni, dar și programator IT, manager de proiect IT, reprezentant de vânzări interne vorbitor de germană, engleză sau franceză.

UAC, companie cu 1.964 de angajați, investește 250 de milioane de euro în orașul Tăuții-Măgherăuș, lângă Aeroportul Internațional Maramureș, într-un complex de producție, proiectare și mentenanță cu 2.600 de locuri de muncă.

Societatea este controlată de grupul Montana Tech Components (Elveția), lider mondial al producătorilor de componente din aluminiu pentru industria aeronautică. UAC a primit premii pentru cel mai bun furnizor Airbus și Boeing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca prin Facultatea de Știința și Ingineria Mediului (FSIM), va găzdui o Catedră UNESCO în domeniul schimbărilor climatice și dezvoltării durabile.

Catedră UNESCO de dezvoltare durabilă la Universitatea Babeș-Bolyai

Articolul următor
Numărul traverselor adoptate la mocănița de la Teaca, de la începutul campaniei, aproape că s-a dublat.

Mocănița Transilvaniei se urnește în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share