Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Energom a premiat cei mai buni sudori

2022 a fost, pentru Energom, unul plin de provocări noi în ale sudurii și nu numai.
Angajații uzinei clujene și-au calibrat pistoalele pentru premiul “Sudorul anului” | Foto: Energom

Uzina de echipamente electrice din Cluj a organizat, la final de an, o ceremonie de premiere a specialiștilor în sudură.

“2022 a fost, pentru Energom, unul plin de provocări noi în ale sudurii și nu numai. Am hotărât să îl încheiem pe un ton de competiție, într-un cadru informal și respectând toate recomandările în vigoare pentru protecția angajaților.

2022 a fost cu focus pe sudură, unde colegi sudori certificați și pasionați de acest meșteșug din departamente de proiectare sau aprovizionare și-au calibrat pistoalele pentru premiul “Sudorul anului”. Cele mai bune suduri au fost identificate în completă imparțialitate de către controlorii noștri specializați”, a menționat conducerea Energom.

Fabrică utilaje unicat sau de serie mică

Uzina clujeană face parte din grupul francez Gonzales – Mecanică de Precizie (GMP). Energom furnizează soluții de proiectare, implementare și mentenanță (tablouri electrice, pneumatice, echipamente electromecanice, mașini industriale), integrate în proiecte în infrastructură energetică, industriile producției de anvelope, aeronautică, ambalaje.

Societatea clujeană avea, anul trecut, afaceri de 55 de milioane de lei, un profit net de 1,9 milioane, cu 133 de angajați. Produsele sunt integrate în proiecte de anvergură, la locațiile și instalațiile de producție din întreaga lume. GMP produce utilaje unicat sau în serie mică, exclusiv pe comandă. Acestea sunt utilizate în diverse domenii, de la industria cauciucului până la centrale nucleare.

Fabrica sa de la Floreşti exportă 70% din producție și tinde către 100% grad de ocupare. GMP proiectează și fabrică mașini speciale și prototip, linii de producție. Principalele sectoare de activitate pentru proiectele şi ansamblurile mecanice complexe sunt nuclear, hidroelectric, petrol și gaze, aerospațial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primele cursuri de formare pentru însoțitori de bord derulate de Shell Team Aviation vor începe din 16 ianuarie, din noul centru deschis de către STA la Cluj.

Shell Team Aviation își deschide centru la Cluj

Articolul următor

S-a lansat licitația pentru infrastructura parcurilor industriale din Aleșd, Beiuș și Ștei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share