Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Best Tools și-a finalizat extinderea cu trei sucursale în Banat și Transilvania

Best Tools Company a raportat finalizarea rețelei de sucursale, alături de Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara, figurând cele din Bacău și Constanța. Compania are sediul central la București.

Distribuitorul de echipamente profesionale a hotărât să își regionalizeze activitatea, printre înființarea de sucursale.

Best Tools Company (BTC) a raportat finalizarea rețelei de sucursale, alături de Oradea, Cluj-Napoca și Timișoara, figurând cele din Bacău și Constanța. Compania are sediul central la București.

“În ultima perioadă, ne-am apropiat, geografic vorbind, de clienții și partenerii noștri din România. În cazul nostru, descentralizarea este cheia. Începând cu anul trecut, odată cu deschiderea unor noi sucursale BTC, acoperim toate regiunile României, fiind astfel mult mai conectați cu partenerii din țară”, a motivat conducerea distribuitorului.

Printre proiectele BTC din 2022 figurează stația de compostare a nămolului de la Câmpia Turzii (lucrări ajunse la 90% în decembrie), 40 de platforme semiîngropate în 13 zone turistice din județul Bihor. În același județ, BTC a efectuat remedieri și punerea în funcțiune a stației de tratare mecano-biologică a deșeurilor și a digitalizat 43 de platforme subterane din Alba Iulia.

Alte proiecte vizează instalarea de platforme supraterane de colectare selectivă a deșeurilor. În 2023, accentul va fi pus pe evoluția numărului de proiecte în care ne vom implica și diversitatea lor și pe perfecționarea serviciilor și produselor.

BTC activează pe piața din România în calitate de importator și distribuitor de echipamente și utilaje profesionale. Compania are divizii de echipamente de curățenie; echipamente pentru construcții; vânzarea de grupuri electrogene, importul și distribuția utilajelor de salubrizare; managementul deșeurilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei oferte pentru proiectarea și execuția noului spital de boli infecțioase din Oradea

Articolul următor
Festivalul Internațional de Film Transilvania a anunțat Focus Nordic, cel mai mare program de acest fel din istoria TIFF, dedicat unei cinematografiei din această zonă a Europei: Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia și Islanda.

TIFF intră în parteneriat cu Festivalul de Film Goteborg

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share