Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BT Mic a finanțat 1.000 de afaceri prin InvestEU

BT Mic a finanțat peste 1.000 de afaceri mici în decurs de patru luni, prin programul InvestEU, intermediat de Fondul European de Investiții (FEI).

Divizia specializată a grupului financiar Banca Transilvania (BT) Cluj a reușit performanța în doar patru luni de la anunțarea programului în România.

BT Mic a finanțat peste 1.000 de afaceri mici în decurs de patru luni, prin programul InvestEU, intermediat de Fondul European de Investiții (FEI).

Pentru antreprenorii aflați la început de drum, parteneriatul înseamnă oportunități de finanțare cu garanție europeană. BT Mic este prima instituție din România care a semnat o nouă colaborare cu FEI în cadrul InvestEU.

“Ne bucurăm că am ajuns într-un timp atât de scurt la mai bine de 1.000 de antreprenori. Continuăm în aceeași direcție pentru a facilita accesul la finanțare pentru cât mai multe afaceri care sunt la început de drum”, a declarat Cristina Sindile (foto), CEO BT Mic.

Primele finanțări din cadrul InvestEU

  • Impact local: cele 1.000 de afaceri mici se află în 500 de localități, având activitate în 200 de domenii
  • Acces la finanțare: pentru 75% dintre clienți sunt primele finanțări de business;
  • Incluziune financiară: 20% dintre clienți sunt startup-uri, cu activitate de sub un an.

Sursa: BT Mic

Parteneriatul cu FEI facilitează acordarea de credite pentru 7.500 de afaceri mici, de 100 de milioane de euro. BT Mic se adresează companiilor cu afaceri anuale de până la 1 milion de lei din toate domeniile de activitate.

BT Mic facilitează accesul la finanțare: 70% din clienți au luat primul credit de business prin intermediul său. Până în prezent, compania a sprijinit 23.000 de afaceri mici să crească.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru a învăța cât mai multe lucruri aplicate în privința gestionării moderne a deșeurilor, delegația s-a deplasat la uzina MHKW Rothensee.

Maramureșul vrea să își gestioneze deșeurile după modelul MHKW

Articolul următor
Participanții la PAA 4.0 au urmat cursuri multidisciplinare timp de 21 zile, în perioada noiembrie 2022 - februarie 2023.

Programul Antreprenor în Agricultură 4.0 și-a desemnat noii absolvenți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share