Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucrările la parcarea de tip „park&ride” din Piața Emanuil Gojdu – Oradea, în grafic

Constructorul parcării de tip „park&ride” din Piața Emanuil Gojdu – Oradea, Construcții Erbașu, anunță că lucrările la parcare avansează de la o zi la la alta.

În zona P1 și P2 a viitoarei parcări au fost executate legăturile pentru rețeaua de canalizare pluvială precum și lucrările de infrastructură și suprastructură, iar în zona A a corpului P1 s-a turnat pardoseala și se lucrează intens la cofrarea și armarea grinzilor și a plăcii de planșeu. În următoarea perioadă se va trece la turnarea betonului și execuția pardoselii în zona B a corpului P1, iar în paralel se vor executa fundațiile aferente corpurilor P3 și P4, precum și rețelele de canalizare pluvială și de instalații electrice subterane în zona corpului P2.

Structură

După finalizarea lucrărilor, parcajul va dispune de 251 de locuri, va dispune de afișaj electronic și va fi accesibil în exploatare pentru autoturisme de clasă mică, medie şi mare, cu o lungimea maximă de 5 m. În cadrul proiectului final sunt prevăzute și 3 stații de reîncărcare electrice care deservesc 6 autoturisme, automate de taxare şi o cabină tip ghișeu.

Totodată, vestigiile arheologice descoperite pe parcursul lucrărilor de săpătură vor fi puse în valoare. Cele două biserici şi ravelinul vor fi expuse protejat în spatele unei balustrade de sticlă fără a fi acoperite sau placate, iar fundaţiile construcţiilor medievale vor fi marcate în podeaua parcării.

Proiectul este executat în echipă cu partenerii de la Simbac și are ca beneficiar Primăria Oradea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Romeo Vatră, directorul Aeroportului Internațional Iași (AII), susține că există cerere mare pentru zborurile la Timișoara și Cluj-Napoca,

Aeroportul Iași vrea reluarea zborurilor spre Cluj și Timișoara

Articolul următor
În locul pieței de autovehicule second hand va apărea, în localitatea Luna de Sus, un centru comercial pe 81.000 mp suprafață desfășurată, față de complexul Vivo, din aceeași comună, aflat pe 71.000 mp, unul dintre viitorii chiriași fiind magazinul de jucării Jumbo

Mall lângă mall la Cluj. Dispare Oserul de mașini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share