Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mall lângă mall la Cluj. Dispare Oserul de mașini

În locul pieței de autovehicule second hand va apărea, în localitatea Luna de Sus, un centru comercial pe 81.000 mp suprafață desfășurată, față de complexul Vivo, din aceeași comună, aflat pe 71.000 mp, unul dintre viitorii chiriași fiind magazinul de jucării Jumbo

Un complex comercial mai mare decât Vivo Center se profilează în comuna clujeană Florești.

În locul pieței de autovehicule second hand va apărea, în localitatea Luna de Sus, un centru comercial pe 81.000 mp suprafață desfășurată, față de mall-ul Vivo, din aceeași comună, aflat pe 71.000 mp, unul dintre viitorii chiriași fiind magazinul de jucării Jumbo, conform Media 9.

Retailerul din Grecia operează 16 unități în România, inclusiv în Timișoara, Oradea, Arad, Brașov, Sibiu. Complexul din locul pieței auto din Florești, în lungime de 400 m, a fost proiectat de către Biroul Archdesign Cluj-Napoca: 60% comercial, 29% depozitare, 10% administrativ și 1% mică producție.

Ca beneficiar al proiectului figurează AWA Comerț International Cluj. Dezvoltatorul este deținut de Decinco Investment Industries – 66% (societate controlată integral de Cybel Investments: administrator, omul de afaceri iranian Abbasali Khosroyar) și de Liliana Khosroyar (34%).

Reprezentanții comisiei de urbanism a județului au recomandat, pentru viitorul mall, amplasarea de parcări subterane, stație de transport în comun, construirea unui sens giratoriu la coborârea de pe Autostrada Transilvania și păstrarea unui teren pentru lărgirea la patru benzi a DN 1 – E 60. Târgul de mașini va fi relocat pe un alt amplasament.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrările la parcarea de tip „park&ride” din Piața Emanuil Gojdu - Oradea, în grafic

Articolul următor

Expoziție și târg apicol la Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share