Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Queen Celebration Rock Opera la Cluj

Andre Abreu, trupa sa și o orchestră simfonică vor aduce hiturile legendarului grup Queen pe scena CCS.

Concertul-eveniment ajunge la Casa de Cultură a Studenților (CCS) din Cluj-Napoca în 9 martie.

Andre Abreu, trupa sa și o orchestră simfonică vor aduce hiturile legendarului grup Queen pe scena CCS. Cele mai iubite melodii ale britanicilor care au schimbat istoria muzicii, precum “Bohemian Rhapsody”, “The Great Pretender” sau ”A Kind of Magic”, se vor auzi la Cluj. Biletele sunt aproape epuizate.

”Vor fi două ore de spectacol pur, în care muzica simfonică, proiecțiile și efectele vizuale surprinzătoare vor completa melodiile de neuitat ale Queen și vor entuziasma publicul, sunt sigură de asta. Interesul fanilor este unul foarte crescut, avem bilete vândute în străinătate, persoane care vin special din Belgia, Ungaria, Bulgaria pentru show”, a declarat Mira Sinca, organizatorul evenimentului.

“Punerea în scenă a acestui spectacol necesită foarte multă energie și devotament din partea cuiva. Este cu mult mai mult decât un tribut. Este un omagiu de la un fan pentru idolul său, un spectacol de la un fan pentru un altul. Este cel mai frumos mod pe care noi l-am putut găsi să dăm mai departe o părticică din muzica genială, nemuritoare pe care Queen a lăsat-o în urmă”, a spus Andre Abreu.

Sold out pe scenele internaționale

“Asemănarea fizică dintre Andre Abreu și Freddie Mercury, dar și timbrul vocal atât de apropiat de cel al britanicului care a schimbat fața rock and roll-ului pentru totdeauna, face din Queen Celebration Rock Opera un ”must see” pentru iubitorii muzicii.

Alături de Andre Abreu, pe scenă vor fi Danilo Toledo, chitaristul care reușește să interpreteze solo-urile lui Brian May cu o acuratețe extraordinară, basistul PH Mazzilli și toboșarul Guib Silva. Trupa va fi acompaniată de o orchestră simfonică formată din 8 muzicieni”, au precizat organizatorii.

“Au avut foarte multe spectacole pe cele mai importante scene italiene, dar și mondiale. Acum, au pornit în primul lor turneu internațional în care au ales să includă și România, cu două reprezentații: una la București și una la Cluj-Napoca”, a adăugat Sinca.

“Nu va fi doar un concert, ci un show care va capta toate simțurile, un spectacol memorabil, o combinație între muzică și efecte vizuale captivante. Într-o formulă cu totul specială, artiștii vor reconstitui trei decenii de capodopere ale Queen, într-un omagiu adus lui Freddie Mercury, primul artist care a îmbinat amețitoarele note ale muzicii rock cu glorioasa muzică de operă”, susțin organizatorii.

Biletele de acces la concert pot fi achiziționate online, de pe MyTicket.ro, Entertix.ro, IaBilet.ro, Eventim, din Librăriile Cărturești și Agenția Mira.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Din partea Clubului Sportiv Universitatea (CSU) au participat atât conducerea, cât și șefii secțiilor sportive, mulți dintre ei fiind la rândul lor antreprenori.

Clubul Sportiv Universitatea se deschide antreprenorilor clujeni

Articolul următor

Peste 31.000 de fermieri bihoreni au beneficiat prin APIA Bihor de circa 89 milioane de euro în 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share