Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FRANCIZA GICA – O oportunitate de business pentru cei care vor să deschidă o afacere

Dacă doriți să începeți o afacere, dar sunteți copleșiți de provocările care apar la început de drum, există o posibilitate simplă de a dezvolta un business – achiziționarea unei francize. Compania GICA are o vechime de peste 25 ani pe piața din România. Cu o astfel de experiență vastă, în domeniul pneumaticii și hidraulicii, putem spune că este un model de business testat și de succes.

 

Orice business de succes pornește de la oameni și de la visele lor

„Am început cu un magazin în Arad și acum avem 9 magazine în toată țara, 5 magazine proprii și 4 francize. Ne dorim să ajungem până în 2030 la 20 de francize care să acopere o arie cât mai extinsă a țării”, spune Mattia Marinangeli, Administrator GICA.

Compania GICA, fondată în anul 1996, are ca domeniu de activitate comercializarea de compresoare, sisteme de tratare a aerului, unelte pneumatice, proiectarea și executarea de instalații de aer comprimat și componente hidraulice.

Produsele comercializate de GICA sunt destinate domeniului aerului comprimat și fac parte dintr-o gamă foarte largă de produse, de la racorduri până la unelte și compresoare industriale, precum și produse pe partea hidraulică.

„Am construit acest business în mod sustenabil, cu focus pe calitate și parteneriate de încredere. Avem 4 francize în Oradea, Satu Mare, București și Craiova, dar și un număr mare de colaboratori și distribuitori”, spune Mattia.

 

Diversifică-ți afacerile printr-o franciză testată și profitabilă

A-ți deschide o afacere în sistem de franciză înseamnă să devii antreprenor sub îndrumare. Este ca și când ai avea propriul business. Diferența constă în faptul că operezi sub un brand deja consacrat și beneficiezi de know-how-ul și strategia de marketing a francizorului. De asemena, acest model este adoptat și de cei care doresc să își diversifice portofoliul de afaceri.

Franciza GICA este practic o replică a business-ului original și prezintă o serie de avantaje:

Marcă înregistrată și recunoscută

Investitorul elimină majoritatea eforturilor inițiale – definirea produselor, promovare, amenajare spațiu – întrucât preia strategia și instrumentele de marketing deja create și validate.

Sisteme de management

Acces la sisteme create special pentru managementul eficient al unui magazin.

Parteneriate în exclusivitate

Compania este distribuitor unic în România al unor branduri de renume mondial (CECCATO, PNEUMAX), având o relație foarte bună cu peste 45 de dealeri autorizați.

Costuri scalabile

Structura costurilor este creată pentru a oferi sprijin nu doar pentru deschiderea unui nou magazin, ci pentru dezvoltarea pe termen lung a unei afaceri profitabile.

Capacitatea de livrare și gama de produse

GICA reușește să răspundă nevoilor clienților prin livrare promptă din stoc pentru o gamă largă de produse, asigurând disponibilitate permanentă pentru echipamente profesionale, dar și pentru produse hobby de o calitate crescută.

„Suntem mereu în căutare de noi parteneri de încredere care apreciază produsele de calitate și doresc să se implice în acest sector de activitate. Un magazin GICA, în sistem franciză, se poate dezvolta în 2 luni dacă avem un investitor ambițios”, mai adaugă Mattia.

Mai multe informații legate de franciza GICA (orașe disponibile, modalități de achiziție, costuri, etc) puteți afla completând formularul de contact aici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul de Paști Oradea va avea loc în perioada 7 – 17 aprilie 2023 în Cetatea Oradea

Articolul următor

Pași spre realizarea Grădinii termale Ioșia din Oradea, un proiect de 33 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share