Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Theodora Golf Club reprezintă România la competiția mondială dedicată industriei turismului de golf

created by dji camera

Echipa Theodora Golf Club din județul Alba reprezintă România la competiția internațională dedicată industriei turismului de golf.

Lansat în 2014, World Golf Awards este un eveniment care își propune să ridice standardele în industria turismului de golf, recompensând organizațiile care sunt lideri în domeniul lor.

„Alături de o echipă profesionistă, de instructori pasionați și de echipamente profesionale, am făcut din excelență un standard. Ne bucurăm că reprezentăm România în cadrul competiției internaționale de golf @World Golf Awards”, au anunțat reprezentanții clubului de golf din localitatea Teleac, județul Alba.

În cadrul competiției voturile sunt exprimate de profesioniști care lucrează în industria golfului și de publicul consumator de turism de golf.

Competiția a ajuns la a 10-a ediție, iar perioada de votare are loc până la 1 septembrie. Voturile pot fi exprimate aici. Brandurile de golf care doresc să participe la programul din acest an mai au încă timp să-și depună aplicația. Participarea este gratuită.

World Golf Awards este organizația soră a World Travel Awards, care sărbătorește în prezent 30 de ani de existență.

Situat în mijlocul naturii, Theodora Golf Club reprezintă o nouă destinație de relaxare și divertisment. Construit la standarde internaționale, acesta cuprinde facilități premium, de la o locație exclusivistă, la cel mai mare teren de golf din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În această parte a țării, RNV va dispune fonduri de 1,43 miliarde de euro, Regiunea Centru de 1,38 miliarde, iar Regiunea Vest, de 1,17 miliarde, s-a anunțat cu ocazia lansării Politicii de Coeziune în România, de la Iași.

Regiunile Transilvaniei și Banatului primesc 4 miliarde euro din Europa

Articolul următor

Au fost aprobate tarifele pentru închirierea spațiilor comerciale din Aeroportul din Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share