Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sute de locuri de muncă pentru arădeni la Târgul locurilor de muncă ARJOB

Arădenii aflați în căutarea unui loc de muncă pot să-și pregătească CV-urile. Vor avea două zile la dispoziție pentru a se angaja sau pentru a-și schimba actualul job.

Cei mai mari angajatori din județ și regiune vor participa la ediția a VI-a a Târgul locurilor de muncă ARJOB, unde vor oferi sute de locuri de muncă.

Lansat în 2018, ARJOB este organizat de cotidianul local numărul 1 din România – Jurnal Arădean și de site-ul de știri www.aradon.ro. Evenimentul va avea loc în la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, în perioada 20-21 aprilie 2023.

Marile companii din Arad și regiune și-au anunțat deja participarea și au pregătit o listă cu locuri de muncă vacante, dar și prezentări interactive pentru cei care doresc să le cunoască activitatea.

„Ne-am dorit încă de la prima ediție să spargem tiparele târgurilor de muncă existente și să venim cât mai aproape de arădeni. Provocarea ARJOB este și de partea companiilor, care vin cu prezentări interactive, cu standuri tehnologizate și care încearcă să își atragă forța de muncă disponibilă pe piață printr-o abordare deschisă. Fără doar și poate, găsirea unui loc de muncă ideal nu este ușoară, dar așa cum am spus-o și până acum, la edițiile anterioare, târgul este o șansă pentru a lua pulsul pieței muncii și pentru a cunoaște îndeaproape companiile angajatoare”, a transmis Cristian Sulințan, manager publicitate Jurnal arădean, potrivit aradon.ro.

Partener instituțional al evenimentului este AJOFM Arad.

Program și detalii

Târgul ARJOB va avea următorul program: joi, 20 aprilie 2023 și vineri, 21 aprilie 2023 – 10.00 – 18.00. Detalii suplimentare se pot obține pe pagina de Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/762410022113071/762410032113070/?active_tab=about

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj este implicată în InIm Institute, parte a programului Being, inițiativă internațională pentru sănătatea mintală a tinerilor.

Universitatea Babeș-Bolyai a intrat în programul internațional Being

Articolul următor
Șeful statului, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare cu medalia prezidențială a Muzeului Maramureșean din Sighetu Marmației (MMSM). 

Muzeul Maramureșean din Sighet, distins cu medalia Centenarul Marii Uniri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share