Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Preluarea Dachim duce ROCA Agri RDF la afaceri de 200 milioane €

ROCA Agri RDF, companie lansată de ROCA Investments ca urmare a parteneriatului cu RDF SA, a ajuns la afaceri consolidate de 830 milioane de lei anul trecut, spune președintele Florin Deznan
Grupul format de ROCA și-a consolidat afacerile prin preluările firmelor din zona Turda | Foto: Dachim

Holdingul de agricultură se va apropia de un business de 1 miliard de lei în urma recentelor fuziuni.

ROCA Agri RDF, companie lansată de ROCA Investments ca urmare a parteneriatului cu RDF SA, a ajuns la afaceri consolidate de 830 milioane de lei anul trecut, spune președintele Florin Deznan, conform Jurnalul de Afaceri.

În 2019, anul asocierii cu ROCA, afacerile grupului se ridicau la 74 de milioane de lei, în 2021, la 197 de milioane, iar în 2022, la 700 de milioane fără preluări. Ținta ROCA Agri RDF este de 1 miliard de lei în acest an, cu un profit înainte de impozitare de 35 milioane lei.

În 2021 a fost achiziționată integral compania Adidana – comerț cu îngrășăminte chimice și combustibil pentru fermieri, în 2022, Dachim – distribuitor de input-uri agricole, trader de cereale, producător de ulei presat la rece, și Supliment – firmă ce lucrează 200 ha de teren agricol (ambele din Mihai Viteazu, Cluj).

Dachim are și producție agricolă, pe 1.800 ha. În urma achizițiilor, ROCA Agri RDF activează ca procesator de semințe, procesator de full fat soia, procesator de ulei și de șroturi. Preluarea Dachim a deschis grupului operațiunile în zona de centru a României, în care noi nu era operațional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încă 100 de insule supraterane pentru deșeuri menajere în cartierele orădene

Articolul următor
Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca este nominalizat la categoriile Best Hotel Architecture Concept și Hotel Opening of the Year în cadrul Top Hotel Awards (THA).

Radisson Cluj, nominalizat la două categorii în Top Hotel Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share