Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Radisson Cluj, nominalizat la două categorii în Top Hotel Awards

Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca este nominalizat la categoriile Best Hotel Architecture Concept și Hotel Opening of the Year în cadrul Top Hotel Awards (THA).
Demonstrație de virtuozitate la barul hotelului de cinci stele | Foto: Radisson Blu Cluj

Unitatea turistică de lângă Cluj Arena a intrat între hotelurile din România nominalizate la aceste premii.

Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca este nominalizat la categoriile Best Hotel Architecture Concept și Hotel Opening of the Year în cadrul Top Hotel Awards (THA). În fiecare an, THA oferă recunoaștere celor mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din România.

Topul îi aduce în prim-plan pe cei mai buni profesioniști din domeniu și subliniază viziunea și performanța investitorilor. Proiectele înscrise pentru THA sunt analizate de un juriu ce include personalități din lumea hotelieră, investitori și consultanți de top.

La finalul competiției, în 23 mai, nominalizații și jurații se vor reuni la Hotelul JW Marriott din București, pentru gala de premiere. Radisson Blu Cluj a fost inaugurat oficial în 2022, în urma unei investiții inițiale de 22 de milioane de euro.

Dezvoltatorul Winners First are în plan extinderea unității turistice cu o nouă aripă, în partea de est, care va duce la majorarea numărului de camere la 174 și de locuri de parcare la 110. Suprafața desfășurată va crește de la 10.888 mp la 14.308 mp.

Winners First este o companie a Winners Holding Investments, în care acționar este Castorius Limited, companie off-shore din Cipru controlată de președintele Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
ROCA Agri RDF, companie lansată de ROCA Investments ca urmare a parteneriatului cu RDF SA, a ajuns la afaceri consolidate de 830 milioane de lei anul trecut, spune președintele Florin Deznan

Preluarea Dachim duce ROCA Agri RDF la afaceri de 200 milioane €

Articolul următor
Compania românească Fly Lili va obține subvenții de la Consiliul Județean (CJ) pentru a opera două rute externe de pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM).

Fly Lili va zbura de la Cluj și Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share