Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chairry Design a mobilat restaurantele Stradale din Cluj și Timișoara

Restaurant modernizat de Chairry la Cluj-Napoca | Foto: Stradale

Furnizorul de soluții de mobilier a contribuit la amenajarea mai multor restaurante din Transilvania și Banat.

Compania de soluții de mobilier Chairry Design & Furniture (CDF) a raportat afaceri de 1 milion de euro în primul trimestru al anului (T1), volum dublu față de aceeași perioadă din 2022. CDF a furnizat piese de mobilier pentru 2.500 mp de amenajări interioare. Majoritatea cererilor provin dinspre segmentele hoteluri-restaurante și amenajări de birouri.

Volumul de mobilier livrat în T1 se ridică la 3.000 de piese. Între tendințele care se remarcă anul acesta se numără utilizarea materialelor reciclabile, a articolelor sustenabile de mobilier sau tendința spre zero deșeuri și reutilizare.

Cele mai cunoscute proiecte sunt pentru restaurantele Stradale (Cluj, Timișoara, București), IFM Prover, Continental Automotive, SSAT, BCR, Superbet, Hotel Teleferic – Poiana Brașov, Hotel Sinaia, Fapaco (Novum), Anchor Group, NEPI Investment, Bog`Art, Globalworth sau Hills.

„Deși ultimii ani au adus instabilitate și cuvintele – cheie ale mediului de business au fost transformare și adaptare, pentru noi tocmai abordarea flexibilă, pe o piață de fit-out destul de rigidă, ne-a adus creșterea volumului de business.

În contextul în care toți proprietarii de spații încearcă să devină mai competitivi pe piață, atât în a-și atrage clientela cât și pentru confortul angajaților care ocupă aceste spații, apreciem că investițiile în interioare de calitate vor rămâne la un nivel ridicat”, a declarat Raluca Dorobanțu, CEO al CDF.

Compania românească este specializată în design și amenajări interioare, furnizare de soluții de mobilier importat sau produs local. CDF a importat până acum 20.000 de piese de mobilier și a amenajat 50.000 mp de spații interioare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Călătorie cu trenul la Arad”: expoziție de modelism și istorie feroviară

Articolul următor
MTI, în calitate de Organism Intermediar pentru Transport, a semnat contractul de finanțare pentru realizarea extinderii terminalului de pasageri plecări pe natura de nord a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Parcarea de avioane de la Cluj se extinde cu 9.000 mp

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share