Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Întreprinzătorii din Maramureș și-au propus să fie solidari

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a organizat Adunarea Generală Ordinară în care s-au discutat teme de interes atât pentru asociație și firmele din cadrul ei, cât și în ce privește comunitatea băimăreană.
Antreprenorii maramureșeni au planificat inițiativele viitoare ale organizației | Foto: AIM

Strategia organizației antreprenorilor din acest județ este de a promova dezvoltarea sustenabilă a afacerilor locale.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a organizat Adunarea Generală Ordinară în care s-au discutat teme de interes atât pentru asociație și firmele din cadrul ei, cât și în ceea ce privește comunitatea băimăreană.

Unul dintre aspectele centrale ale Adunării Generale a fost dezbaterea și planificarea inițiativelor viitoare ale asociației. Membrii au avut ocazia de a-și exprima ideile și preocupările lor, precum și de a propune proiecte și acțiuni care să sprijine creșterea economică și dezvoltarea sustenabilă a afacerilor locale.

La finalul Adunării Generale, conducerea AIM a subliniat importanța colaborării și a solidarității în comunitatea de afaceri. De asemenea, membrii AIM au putut socializa și aprofunda relațiile profesionale și personale. 31 de companii și-au unit forțele pentru a pune bazele organizației, în 2018, apoi AIM a ajuns la 60 de companii membre, în 2022.

Obiectivele sale prioritare sunt asigurarea cantitativă și calitativă a resurselor umane necesare activităților economice, creșterea competitivității capitalului românesc în raport cu cel străin, extinderea climatului de concurență loială. AIM se bazează pe crearea de parteneriate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am reușit să câștigăm un laborator SmartLab în cadrul Planulului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare de 60.000 euro.

Palatul Copiilor Zalău își face laborator de robotică, realitate virtuală și 3D

Articolul următor

Plafoane CAS și CASS pentru persoanele fizice care depun Declarația Unică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share