Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Palatul Copiilor Zalău își face laborator de robotică, realitate virtuală și 3D

Am reușit să câștigăm un laborator SmartLab în cadrul Planulului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare de 60.000 euro.

Instituția din Sălaj va fi finanțată din bani europeni pentru dotarea obiectivului.

“Am reușit să câștigăm un laborator SmartLab în cadrul Planulului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare de 60.000 de euro. Suntem pe locul 346 din 1.115 proiecte depuse.

Laboratorul vizează trei tehnologii de bază: robotică, realitate virtuală şi print 3D, fiind dotat cu sistem de videoconferință performant. Laboratorul va fi  dotat cu mobilier ergonomic adaptat şi integrat specific soluțiilor SmartLab”, a anunțat conducerea Palatului Copiilor.

Acest SmartLab constă în roboți educaţionali modulari cu multiple configurații, imprimante 3D, scaner, stilou 3D și sistem interactiv audio-video care permite dezvoltarea lecțiilor în mod hibrid.

Alte componente sunt ClassVR, ochelari de realitate virtuală, furnizat împreună cu o platformă de conţinut digital cu peste 1.000 de resurse, şi Schoolflix – platforma educaţională interactivă care asigură training şi suport tehnic pe soluţiile educaţionale SmartLab.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stettler Tech va avea centrală fotovoltaică

Articolul următor
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a organizat Adunarea Generală Ordinară în care s-au discutat teme de interes atât pentru asociație și firmele din cadrul ei, cât și în ce privește comunitatea băimăreană.

Întreprinzătorii din Maramureș și-au propus să fie solidari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
(Cluj-Napoca, 14–24 iunie)
Citeste mai mult

Cinema și fine dining la TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14–24 iunie) a făcut cunoscute filmele secțiunii Film Food. “Deseori, mâncarea înseamnă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share