Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turism Felix redeschide Aqua Park Venus

Un complex modern, capabil să primească 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (județul Bihor) o pregătește turiștilor din România.
Complexul acvatic din stațiunea 1 Mai poate găzdui zilnic 2.000 de persoane | Foto: Turism Felix

Investiția în complexul acvatic din stațiunea 1 Mai se află în ultima fază de implementare.

Un complex modern, capabil să primească 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilitățile pentru o zi de relaxare, este oferta pe care ștrandul Venus din stațiunea 1 Mai (județul Bihor) o pregătește turiștilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deținut de Transilvania Investments, în calitate de acționar majoritar al Turism Felix, administratorul ștrandului.

Proiectul de investiții a însemnat refacerea integrală a complexului Venus, care se întinde pe 4,3 ha. Compania a păstrat doar vegetația deja existentă, conceptul fiind complet nou, structurat după modelul unui parc acvatic de ultimă generație.

Turiștii vor găsi aici șapte bazine pentru adulți și două pentru copii, restaurante, locuri de relaxare și terenuri de sport. De la bazine de înot (inclusiv cu platformă de sărituri), la bazine cu tobogane, masaj acvatic sau jacuzzi, complexul alternează oferta de apă termală specifică zonei de vest a țării cu bazine cu apă încălzită.

1 Mai face concurență Băilor Felix

„Complexul Venus vine să completeze oferta turistică pentru zona de vest a țării pe care o avem în portofoliul Transilvania Investments. Până în prezent, Băile Felix au fost punctul principal de atracție. Odată cu deschiderea Aqua Park-ului din 1 Mai ne dorim să oferim o alternativă la același nivel de calitate, accesibilă tuturor categoriilor de turiști”, spune Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments.

Lucrările principale legate de infrastructura ștrandului (refacerea sistemului de alimentare cu apă, construcția corpurilor de clădire noi, a rețelei de încălzire – sunt finalizate), fiind în implementare lucrările de finisaje. Conform graficului de lucrări, Venus va fi deschis pentru public în prima jumătate a lunii iulie.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București. Misiunea sa este de a maximiza randamentele investitorilor prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie, IT.

Premianți la Spa România

Mai multe obiective din portofoliul Transilvania Investments au fost onorate în cadrul Galei Premiilor Spa România 2023. Acestea sunt Lotus Therm Spa & Luxury Resort Băile Felix – Premiul Special al Juriului la categoria Best Spa Resort / Hotel pentru relaxare & leisure; Hotel O3zone Băile Tușnad – Marele Premiu Best Spa destination (stațiuni); Centrul Balnear Hotel Căprioara Spa & Wellness Resort Covasna  – Marele Premiu Best Spa Concept – Medical Spa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

4.000 de euro gratis pentru fotovoltaice pe casă. Încep înscrierile în Transilvania

Articolul următor

FAN Courier extinde rețeaua FANbox la 2000 de lockere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share