Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Record de angajări a persoanelor cu VMG la Chișineu Criș

 

AJOFM Arad a organizat în data de 30.05.2023 o Bursă VMG (venit minim garantat) la solicitarea Consiliului local al orașului Chișineu Criș, reprezentat prin primarul Flavius Cheregi.

 

Evenimentul a fost destinat creșterii gradului de ocupare a forței de munca, respectiv a scăderii numărului de beneficiari de Venit minim garantat aflat în plată ș care îndeplinesc condițiile de a fi încadrați în muncă la angajatorii interesați în perimetrul administrativ al orașului Chișineu Criș.

Consiliul local al orașului Chișineu Criș a pus la dispoziție Căminul cultural din oraș pentru desfășurarea în condiții bune a evenimentului.

 

Rezultate

Au fost convocate 250 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Din cele 250 persoane convocate, au participat un număr de 210.

Cei 6 angajatori de top prezenți au oferit un număr de 334 de locuri de muncă.

Potrivit AJOFM Arad, au fost emise 189 de repartiții, 3 persoane au fost încadrate pe loc, 6 persoane au fost selectate pentru participare la interviuri de angajare. De asemenea, 44 de persoane vor urma cursuri gratuite de îngrijitor spații verzi, femeie de serviciu și competențe de comunicare în limba română. 112 persoane au primit recomandări pentru programul A doua șansă.

5 persoane au refuzat locul de muncă propus, iar celor 40 de persoane absente le-a încetat dosarul de VMG.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Electric Castle a lansat TouristsGo.Ro, inițiativa prin care turiștii care sufocă, în prezent, străzile din Barcelona pot descoperi alternative la fel de interesante, la doar trei ore de zbor. 

Electric Castle se promovează în Barcelona

Articolul următor
Participanții la evenimentul de networking de la Cluj-Napoca au adresat un îndemn general la consumul de produse din zonă.

Food & Beverage Summit Cluj: “Căutați producătorii locali în magazine!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share