Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Beliș-Fântânele intră în rețeaua Hilton

Hotelul Beliș-Fântânele va deveni Hampton by Hilton în urma semnării contractului de franciză între grupul Transilvania Trek Cluj (TTC) și Hilton Worldwide.
Noii proprietari vor să facă din unitatea turistică una cu caracter permanent | Foto: Transilvania Trek

Tranzacția dintre Unita Turism și Transilvania Trek este urmată de înrolarea în lanțul hotelier internațional.

Hotelul Beliș-Fântânele va deveni Hampton by Hilton în urma semnării contractului de franciză între grupul Transilvania Trek Cluj (TTC) și Hilton Worldwide. TTC a anunțat semnarea unui contract de franciză cu Hilton Worldwide pentru operarea hotelului din Beliș-Fântânele.

Stațiunea Beliș-Fântânele a fost preluată, în martie, de grupul TTC de la societatea Unita Turism. Facilitățile hoteliere actuale vor trece printr-un proces complet de renovare și vor reveni pe piață în toamna lui 2025 sub noua denumire, oferind oaspeților 70 de camere și facilități specifice mărcii Hampton by Hilton, potrivit conducerii TTC.

”Semnarea acestui contract validează potențialul turistic al zonei Beliș – Fântânele și reprezintă un pilon important în demersurile noastre de revitalizare și extindere ale facilităților stațiunii de pe malul Lacului Fântânele. Având în vedere dezvoltarea segmentul domestic al pieței turistice, suntem încrezători în poziționarea și atractivitatea acestei proprietăți”, a spus Andreea Balaj, director general al TTC.

Semnarea contractului dintre Malgorzata Morek, Senior Director în cadrul Hilton, și Andreea Balaj

Au cumpărat Castelul de la Zlatna

Hotelul beneficiază de o poziție privilegiată pe malul lacului din județul Cluj în zona Parcului Național Apuseni, cu vedere la pârtia de schi Mărișel, în proximitatea zonei carstice Padiș. Turiștii vor putea descoperi astfel atracțiile zonei, atât în perioada estivală, cât și în perioada sezonului de iarnă, spun noii proprietari.

Hampton by Hilton Beliș – Fântânele va fi a doua proprietate operată sub o marcă a Hilton Worldwide pentru grupul TTC, după deschiderea, în 2017, a hotelului DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza. TTC este un grup de firme cu capital privat românesc, cu sediul în Cluj și activitate în domeniul investițiilor și a operării hoteliere. Acesta are proiecte active și în dezvoltare în județele Cluj și în Alba.

Focusul este pe reintegrarea în circuitul turistic a unor proprietăți cu potențial, fie prin poziție (Hampton by Hilton Beliș și DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza) fie prin istorie (Castelul de la Zlatna).

Stațiunea Fântânele (1.050 m altitudine), este situată la 60 km de Cluj-Napoca, între Munții Gilău și Vlădeasa, pe malul lacului de acumulare Beliș. Activitățile de relaxare disponibile în zonă includ pârtia de schi sau posibilitatea practicării de sport nautic pe lac, cu hidrobiciclete sau bărci nemotorizate, lacul fiind inclus în zona naturală protejată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Despre succes, branding, digitalizare, fonduri nerambursabile, la SAS Cluj Napoca

Articolul următor
Nuclearelectrica, NuScale Power, E-Infra, Nova Power & Gas (NPG), Fluor Enterprises și Samsung C&T Corporation au semnat un memorandum de înțelegere pentru a colabora în implementarea centralelor electrice NuScale VOYGR în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România.

E-Infra a semnat memorandumul cu Nuclearelectrica și Samsung

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share