Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Movie Nights, din Iulius Parc, începe cu filmul „Acolo unde cântă racii”

Din 23 iunie ai motive să revii în Iulius Parc pentru că începe seria Movie Nights din această vară.

Din 23 iunie ai motive să revii în Iulius Parc pentru că începe seria Movie Nights din această vară.

Acesta își propune să apropie publicul larg de filme deja celebre sau de unele noi. Îți vei da întâlnire cu personaje pe care le vei urmări cu sufletul la gură, care te vor fascina cu tenacitatea și curajul lor sau le vei admira pentru lecțiile pe care ți le vor oferi, în fiecare vineri, de la 21:30. Intrarea la proiecții este liberă.

Din 23 iunie și până pe 1 septembrie, Iulius Mall Cluj te invită să trăiești experiența cinematografică în aer liber și aduce pe marele ecran din Iulius Parc 10 filme. Sunt cele mai îndrăgite producții din 2022 și din 2021, o selecție de filme care include dramă și comedie, suspans și momente pline de romantism, dar și istorie și mister. Acestea vor putea fi urmărite în fiecare zi de vineri, de la 21:30, iar intrarea este liberă.

„În Iulius Parc au loc zeci de evenimente în fiecare vară, iar 2023 nu face excepție. Începe seria Movie Nights, eveniment iubit de publicul clujean și de noi. Vă așteptăm pe toți cu gândul de a descoperi împreună perspective fascinante asupra lumii”, a declarat Mihai Oprea, director de marketing al Iulius Mall Cluj.

Sezonul filmelor în aer liber este deschis de producția „Where the Crawdads Sing” și îi va purta pe spectatori la începutul anilor ’50, perioadă în care o vor cunoaște pe Kya, o fetiță abandonată de familie, care a trebuit să se descurce singură pentru a supraviețui. Povestea însă se complică, dar cum se derulează totul vei afla la film.

Programul proiecțiilor

  • 30 iunie – Amsterdam
  • 7 iulie – A Man Called Otto
  • 14 iulie – DC League of Super-Pets
  • 21 iulie – Father of the Bride
  • 4 august – Turning Red
  • 11 august – The Secrets of Dumbledore
  • 18 august – Those Who Wish Me Dead
  • 25 august – Don’t Worry Darling
  • 1 septembrie – The Menu

Evenimentul este suținut de ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lansarea Invest Club, primul hub de investitori din România, reprezintă un moment istoric pentru piața de capital din țara noastră, consideră inițiatorii proiectului.

Invest Club a lansat primul hub al investitorilor din România

Articolul următor
Vorbitori globali și experți locali au discutat la IQ Digital Summit Cluj-Napoca despre inteligența artificială (AI) și impactul tehnologiei in viitorul dezvoltării afacerilor și a vieților noastre.

1.000 de participanți la IQ Digital Cluj. În căutare de inspirații și soluții digitale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share