Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Începe amenajarea malului stâng al Crișului între podul Sf. Ladislau și Sinagoga Sion

Asocierea Gavella Com – Druming Studio are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 15 luni pentru execuția lucrărilor.

Malul stâng al Crișului Repede, între Podul Sfântul Ladislau și Sinagoga Sion, urmează să fie amenajat în cadrul unei investiții implementate de către Primăria Oradea, prin Direcția de Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

În acest sens, în data de 07.06.2023, s-a semnat contractul de lucrări pentru obiectivul de investiții: „Creșterea mobilității pietonale prin amenajarea malului stâng al Crișului Repede: Podul Sfântul Ladislau – Sinagoga Sion”, încheiat intre municipiul Oradea și asocierea formată din GAVELLA COM S.R.L – lider de proiect, în asociere cu DRUMING STUDIO SRL.

Valoarea contractului de lucrări este de 8.105.413,62 lei fără TVA.

Ce prevede proiectul

Amenajarea care se va face între Podul Sf. Ladislau și Sinagoga Sion va crea o promenadă frumoasă în zona centrală. Coborârea spre malul Crișului se va face de la baza podului Sf. Ladislau.

Proiectul are în vedere amenajarea arhitecturală cu finisaje și mobilier urban a platformei din beton armat, a treptelor, a rampei pietonale și a zidului de sprijin al malului. Lucrările vor consta în placarea zidului de sprijin al malului şi a pereților parcării subterane, pavarea rampei, a treptelor şi a platformei pietonale, montarea balustradelor şi realizarea mobilierului urban.

După semnarea contractului, constructorul are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 15 luni pentru execuția lucrării. În perioada imediat următoare se va da ordinul de începere pentru proiectare.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fondatoarea platformei Brandocracy explică de ce este bine ca un om de afaceri să aibă un brand personal și de ce, în relația directă cu publicul, angajații sunt mai importanți decât "șeful mare".

Anca Rarău: “Angajații sunt și ei vocea companiei, nu doar CEO-ul”

Articolul următor

UVT deschide centre de admitere la sediile UVT din Timișoara și în nouă județe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share